PLATGES TANCADES EN LA NIT DE SANT JOAN

557
Foto: Xesca Serra.

Tot just després d’haver anunciat un dispositiu especial amb motiu de la celebració de la Nit de Sant Joan, l’ajuntament de Pollença tanca les platges davant el possible efecte crida.

El batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, ha explicat que tots els municipis anuncien que tancaran les platges i això els fa patir d’un possible “efecte crida”. En aquest sentit, “com que el Govern no ha estat diligent i ha passat la decisió als Ajuntaments, aquests han tengut por i han tancat les platges. Nosaltres farem el mateix”, ha explicat Cifre Ochogavia.

Per tant, entre les 20 hores d’avui 23 de juny i les 8 del matí de demà 24 de juny, dia de Sant Joan, les platges del municipi de Pollença estaran tancades.

Tot i que la celebració de la nit de Sant Joan no és tradicional al municipi de Pollença, aquest vespre es muntarà un dispositiu especial a les platges en previsió d’allò que pugui passar. I és que, a indrets on durant els darrers anys s’ha popularitzat fer festa a la platja en la nit bruixa de sant Joan, s’ha anunciat que es tancaran les platges per evitar que la gent s’hi concentri. Per això, “i en previsió que podria venir gent d’altres pobles, hem muntat un dispositiu especial entre la Policia Local i la Guàrdia Civil”, ha dit el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia.

PUBLICITAT

Aquest dispositiu consisteix en doblar el nombre d’agents que avui vespre patrullaran pel municipi, mentre que els agents de la Guàrdia Civil s’ocuparan del control de les platges. O sigui, la Guàrdia Civil vigilarà que es compleixen les normes de seguretat, entre aquells que es puguin reunir-se a les platges del municipi de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT