ELS VEÏNATS DEL CARRER GERRERIA ES QUEIXEN DEL MAL ESTAT DE LES ACERES

248
Mal estat de la voravia motiu de la queixa veïnal.

Els veïnats del carrer de la Gerreria i Jaume III de Pollença es queixen del mal estat de les aceres d’un tram d’aquests carrers que fan perillar el trànsit a peu i impossibiliten el pas amb cotxets de nins o cadira de rodes.

La situació no és nova ja que es remunta a més de 10 anys enrere quan fou esbucada una casa situada a la cantonada dels dos carrers, però les queixes per a que ho arreglessin que els veïnats diuen haver fet durant tots aquests anys a l’Ajuntament de Pollença han estat en va ja que la situació s’ha anat degradant de cada vegada més.

Quan fou enderrocat l’habitatge de la cantonada dels carrers Gerreria i Jaume III es col·locaren pals elèctrics per aguantar les línies elèctriques/telefòniques que hi passaven, cosa que ja va obstaculitzar el pas de vianants. Amb els anys transcorreguts aquests pals s’han deteriorat fins al punt que un va caure deixant els fils penjant amb el perill que això suposa. Igualment l’acera s’ha espanyat de tal manera que fa difícil el trànsit a peu.

Per mor d’aquesta degradació els veïnats de la zona han demanat reiteradament a l’Ajuntament que arregli la voravia, així com que condicioni o faci condicionar les instal·lacions de fils que pengen cap al carrer. L’enfado veïnal ve perquè han passat més de 10 anys des de les primeres queixes i el consistori pollencí no hi ha volgut posar solució, al manco de la part que n’és responsable.

PUBLICITAT
Recentment va caure per podrit un dels pals que aguantava el cablejat.
L’estat de l’acera és lamentable.
Els cablejat aeri penja damunt al carrer a baixa altura.
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT