ELS USUARIS DE LA RESIDÈNCIA DE POLLENÇA REBEN UN DETALL ENTRANYABLE DE LA BASE

482
En representació de l'Aeròdrom, lliuraren les cistelles de Nadal, el Coronel en Cap, Carlos Pérez Salguero; el Tinent Veridiano García Provençal i el Suboficial Major, Manuel Antonio Otero Gil. Aquí els podeu veure amb representants de l'Ajuntament i de la Residència. Foto: Fernando Perianes.

Ahir dematí, divendres 18 de desembre, els usuaris de la Residència de Sant Domingo a Pollença, varen rebre un detall entranyable de part del personal militar i civil de la Base del Port de Pollença.

Per iniciativa de l’oficina de comunicació i RRPP de l’Aeròdrom, es va establir que el personal militar i civil aportàs voluntàriament algun producte nadalenc per confeccionar una cistella de de Nadal per lliurar a alguna institució del municipi.

Dins les cistelles, hi havia “allò tradicional: torrons, dolços, embotits, conserves i, només faltaria, qualque botelleta de vi, que el Nadal sense vi té poc gust”.

El Coronel de la Base, Carlos Pérez Salguero, va decidir que la cistella seria “per als padrins de la Residència de Pollença, ja que per a ells Nadal és l’època més entranyable de l’any”.

PUBLICITAT

Aquesta és la segona ocasió en què el personal civil i militar contribueix a fer més entranyable aquests dies. A alguns, els agradaria que “aquest senzill gest s’institucionalitzi per al futur”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT