ELS TURISTES BRITÀNICS AMB LA PAUTA DE VACUNACIÓ COMPLETA, PODRIEN NO HAVER DE FER QUARANTENA

467
Turistes a l'aeroport de Son Sant Joan. Foto: IB3 notícies.

Els turistes britànics que tenguin la pauta de vacunació completa, podrien no haver de fer quarantena en tornar al Regne Unit després de viatjar a territoris marcats amb el famós semàfor groc. Així ho avançava The Guardian aquest matí de dijous 17 de juny.

Aquesta nova, en principi, podria ser una bona notícia per a un municipi com Pollença, on el mercat turístic britànic és predominant. Tot i amb això, representants del sector hoteler pollencí es mostren prudents i eviten pronunciar-se a l’espera que es confirmi la mesura. En aquest sentit, no es pot passar per alt que fa pocs dies, el president del Regne Unit, Boris Johnson, va marcar el 19 de juliol com a data per començar a eliminar les restriccions adoptades per fer front a la covid-19.

Ara mateix, els hotels de Pollença preveuen una ocupació del 30 per cent durant el mes de juliol, tradicionalment un dels més forts de la temporada turística. I és que, a pesar de la bona situació sanitària de les illes Balears, el govern britànic s’ha negat en reiterades ocasions a excloure les illes Balears i les illes Canàries fora del territori espanyol, on la situació és pitjor.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT