ELS TRIBUNALS AVALEN LA CONCESSIÓ DEL BAR DEL POLISPORTIU DEL MOLL

885
Foto d'arxiu de César Samarini.

A través d’una nota de premsa, Junts Avançam informa que “els tribunals avalen la concessió” “per a l’explotació del bar del poliesportiu del Moll”. A més a més, senyalen que la sentència “imposa a l’empresa demandant, les costes processals del judici”.

Junts Avançam explica que “a finals de la setmana passada se’ns va comunicar la sentència del tribunal contencios-administratiu núm 2 de Palma, per la qual se desestima la pretensió de l’ empresa perdedora del concurs per a l’explotació del bar del poliesportiu del Moll de Pollença.

La història se remunta a l’any 2016, quan el ple del consistori va adjudicar la l’explotació d’aquest establiment municipal a una empresa local. Aquest acord fou recorregut en reposició per l’empresa no guanyadora i davant la seva desestimació ho dugué al tribunals de Justícia.

L’argumentació del recurrent se basava en la discrepàncies dels criteris de valoració i considerava que hi havia hagut desviació de poder.

PUBLICITAT

El jutge desestima totes les al·legacions dels demandants i conclou que “no hay atisbo de desviacion de poder en la actuación administrativa recurrida, No cabe pues apreciar la presencia de desviación de poder en el acto impugnado

Al final el jutge desestima totalment les pretensions de l’empresa demandant i els condemna pagar les costes  processals, donant per bona l’actuació municipal del 2016.”

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT