ELS REIS INFORMEN QUE PASSARAN PER POLLENÇA, SANT VICENÇ I EL MOLL

1499
Els Reis vendran demà com cada 5 de gener.

Ses Majestats d’Orient acaben d’informar que, aquest 2021 i donada la situació sanitària, la seva visita serà un poc diferent, però passaran per Pollença, Sant Vicenç i el Moll.

Si fa no fa, tenen previst anar a la Parròquia de Pollença a les 17 hores per adorar l’infant Jesús i després partir cap al Moll per adorar l’Infantó, a l’Església del Moll. L’adoració a Pollença es podrà seguir en directe a través del Facebook.

En acabar l’Adoració, les campanes tant de Pollença com del Moll repicaran anunciant que Melcior, Gaspar i Baltasar comencen a voltar pels carrers d’aquests dos nuclis de població. Això serà cap allà les 18 hores.

A la Cala Sant Vicenç, com que no hi ha campanar, ja han avisat que un dels tres Reis iniciarà el recorregut a les 18’15 hores.

PUBLICITAT

Tant a Pollença, com a Sant Vicenç com al Moll, la Policia Local de Pollença anunciarà del pas de Ses Majestats amb les sirenes. Per tant, convé estar atents i, en sentir les sirenes de la Policia Local, sortir al balcó, a la finestra o al portal.

Tant els Reis d’Orient com l’ajuntament de Pollença demanen a veíns i veïnes que evitin aglomeracions. Els Reis passaran per tot.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT