ELS REIS D’ORIENT DUEN EL PiP 605

192

Els Reis d’Orient, que passaren per Pollença el passat 5 de gener, dugueren el PUNT iNFORMATIU número 605 que es reparteix avui, tant als domicilis dels subscriptors com als punts de venda habituals, perquè ahir 6 de gener era festiu. Avui plou. Per tant, és possible que algun subscriptor trobi el diari banyat. En aquest cas, passau per l’oficina a recollir-ne un o bé telefonau i el vos farem arribar.

Les planes del primer quinzenal de 2021 inclouen informació sobre les mesurades festes de Nadal i Cap d’Any. En canvi, degut a què, en el moment de passar Ses Majestats d’Orient, la present edició del PiP ja estava tancada, no s’inclou la crònica d’aquella nit tan especial.

Amb el canvi del 2020 al 2021, tanmateix, la informació sobre la situació sanitària per coronavirus al municipi de Pollença continua essent notícia. Així mateix, en aquest número, s’inclouen les dades sobre la vacunació de la Residència de Sant Domingo.

Entre la informació de proximitat, destaca que “L’OCB premia Pere Salas i la Fundació Guillem Cifre de Colonya”, “Aquestes setmanes, s’ha celebrat el centeari de Magdalena March”, “Suspeses les festes de Sant Antoni”, “Pollença és el segon municipi d’Espanya amb més percentatge d’habitatges turístics” o “Gest solidari de Colonya per Nadal”. entre altres.

PUBLICITAT

L’historiador Mateu Cerdà Martín fa un apunt sobre el patrimoni cultural de Pollença que duu per títol “Un interessant retaule de Porreres a l’Església de Monti-Sion”; l’investigador Ramon Reig a les seves Vivències fa un tercer lliurament del “Memorandum” sobre noves professions; Andreu Salom parla sobre “Retalls de l’alçament for+a de 1450-53. Pollença” i, a la secció els nostres noms de lloc, l’investigador Juan M. Torres Velasco s’endinsa en les topònimia urbana a “Quan les estrelles baixen als carrers”.

Aquestes són algunes de les moltes informacions i curiositats que trobareu al PiP 605, el primer de l’any 2021.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT