ELS PSOE MARCA EL FULL DE RUTA PER CONSTRUIR UNA ALTERNATIVA PROGRESSISTA A POLLENÇA

263

Ahir horabaixa, la delegació pollencina del Partit Socialista Obrer Espanyol (PSOE) va celebrar una assemblea durant la qual es va marcar el full de ruta per construir una alternativa progressista a l’Ajuntament de Pollença. No debades el secretari general dels Socialistes pollencins, Antoni Cànaves va criticar la gestió de l’Ajuntament per part del “pacte de dretes” que el 2019 va assumir el govern pollencí.

A més de representants i militants del municipi, entre els assistents, hi havia el secretari general dels Socialistes de Pollença, Antoni Cànaves; la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera; el diputat Juli Dalmau, i el conseller d’Educació Martí March, com a membre del PSIB-PSOE de Pollença.

Durant la trobada, es va fer un balanç de la feina feta des de les principals institucions de les Illes, des del Govern i el Consell de Mallorca, així com també de les polítiques desenvolupades des del Govern d’Espanya per fer front a la pandèmia.

Els assistents varen destacar que el fet d’haver comptat amb governs progressistes, encapçalats pel PSOE, “ens ha permès afrontar aquesta crisi sanitària amb solvència, amb polítiques socials enfocades en la protecció de les persones. Primer de tot, protegint la salut de les persones per a salvar vides; i a continuació, desenvolupant mesures de protecció per als treballadors, empresaris i autònoms, amb importants plans d’ajudes directes per a la reactivació econòmica i la recuperació justa”, apunten en un comunicat de premsa.
En aquest sentit, “Catalina Cladera va destacar els plans d’ajuts que s’han impulsat des del Consell de Mallorca, de forma àgil i efectiva, per a no deixar a ningú enrere”. La presidenta Cladera ca expressar que s’ha treballat “creant un escut social sense precedents amb el qual hem acompanyat a milers de persones. Als més vulnerables a través dels nostres programes de serveis socials; amb ajudes directes per als empresaris i autònoms afectats per les restriccions; amb plans d’ajuts també per als ajuntaments, perquè puguin dur a terme accions que impulsin la reactivació econòmica dels seus municipis i la transformació cap a la sostenibilitat. I tot això des del diàleg social i polític”.

PUBLICITAT

Per la seva banda, Antoni Cànaves va mostrar la seva satisfacció davant el retrobament i davant el fet de poder tornar a fer feina a peu de carrer. “Ens sentim molt contents de poder retrobar-nos amb la gent després de mesos tan difícils i, a la vegada, molt encoratjats per seguir treballant en la millora de la qualitat de vida de les pollencines i els pollencins. Perquè volem construir l’alternativa socialista que el nostre poble necessita, per tornar a ser un referent de les polítiques progressistes a Mallorca i per tenir un futur més esperançador”, va destacar.

Així mateix, Cànaves va incidir que “les polítiques que està duent a terme el pacte municipal de dretes demostren que no són capaços d’estar a l’altura de les circumstàncies, no són al costat dels que ho necessiten ni tenen el municipi en condicions per iniciar la reactivació econòmica tan necessària”, va concloure.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT