ELS POLLENCINS QUEDEN A CASA PER FRENAR EL COVID-19

1115

Carrers i places buides, comerços tancats i molt de silenci demostren que els pollencins, seguint les recomanacions (ara ja obligacions) de sanitaris i polítics, queden a casa per frenar el contagi del COVID-19.

Des del PAC de Pollença informen que no s’ha detectat cap cas

Des del Centre de Salut de Pollença, apunten que el funcionament és normal dins l’excepcionalitat del moment i que, al municipi, no s’ha detectat cap cas d’infecció pel virus. Insisteixen en fer servir el telèfon i en seguir una higiene escrupolosa, especialment rentar-se les mans sovint.

Sobre el decret de l’Estat d’Alarma decretat pel Govern espanyol ahir horabaixa i publicat al Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) al qual podeu accedir al final d’aquest document, el batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, ha dit que “com que ja és d’obligat compliment, la Policia Local el farà aplicar a qui no en faci cas de les mesures decretades.

“La Policia Local farà aplicar el decret d’Estat d’Alarma a qui no faci cas de les mesures decretades”

De moment, segons el batle Cifre Ochogavia, els agents informen de les normes de seguretat als llocs de venda (mercat, farmàcies i botigues d’alimentació). No té constància que hi hagi cap local comercial que no pugui obrir i que hagi obert, però si en tenen constància aplicaran la normativa decretada pel Govern espanyol.

PUBLICITAT

Per altra banda, ha informat que l’Equip de govern avui es reunirà per establir com han de funcionar els serveis municipals: neteja, recollida de fems, residència… amb les noves mesures de seguretat.

Finalment, ha comentat que està en contacte amb altres batles de Mallorca i amb les institucions insular i autonòmica per aclarir els dubtes que vagin sorgint.

Ahir mateix, la Policia Local va precintar els parcs infantils per evitar aglomeracions d’infants que, tot i no afectar-los tant com altres grups de població, són potents portadors del virus.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT