ELS PLACERS S’AMOTINEN EL DIA QUE HAVIEN DE TORNAR OCUPAR CA LES MONNARES

1707
Instantània de la reunió entre placers i Ajuntament després de les obres a ca les Monnares.
Instantània de la reunió entre placers i Ajuntament després de les obres a ca les Monnares.

Els placers de ca les Monnares s’han amotinat quan els han avisat que no podien pujar amb els vehicles damunt la plaça, que ha estat objecte de reformes.
Després de dos mesos d’obres, motiu pel qual els venedors ambulants muntaven les paradetes als carrers dels voltants de la plaça de ca les Monnares, la setmana passada els informaren que avui podrien tornar ocupar l’espai de la Plaça, però no hi podrien pujar amb vehicles per evitar la degradació d’aquell espai.
Ja aleshores els placers es queixaren. Però ha estat aquest matí, quan la Policia Local els ha recordat l’impediment, que s’han plantat i no han volgut muntar el mercat.
Davant l’actitud dels placers, el responsable municipal del mercat i els agents de la Policia Local, han convingut avisar la delegada del mercat, Iliana Capllonch, que és fora de Pollença i no hi ha pogut anar, per la qual cosa hi han anat el batle, Miquel Àngel March, i el delegat de la Policia Local, Miquel Àngel Sureda.
Després de parlar llarga estona, els venedors majoritàriament es decanten per instal·lar-se als carrers dels voltants, si no els deixen pujar damunt la Plaça amb les furgonetes i camions. Mentre que, des de l’Ajuntament, es mostren inflexibles: la coberta exterior de ca les Monnares és nova i s’ha de cuidar. Tot i amb això, entre avui i demà, redactaran una proposta per reubicar els placers als carrers Pius XI i voltants.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT