ELS MEUS ALENDES, O EL DESIG SEGONS BLAI BONET, I ALTRES ACTIVITATS AL CLUB

538
Miquel Gelabert i Glòria Julià donen vida a Els meus alendes amb textos de Blai Bonet.
Miquel Gelabert i Glòria Julià donen vida a Els meus alendes amb textos de Blai Bonet.

En motiu de les festes de Nadal, l’activitat s’intensifica al Club Pollença: demà, poesia i música; demà passat, Pare Noel i per la Segona Festa, Bingo solidari amb l’AECC.
Demà, dimecres 23 de desembre, a les 20’30 hores, al Club Pollença, arriba l’espectacle de poesia i música Els meus alendes, un recorregut pel desig segons Blai Bonet, amb els actors Miquel Gelabert i Glòria Julià acompanyats a la guitarra per Joan Carles Vaquer. Aquesta serà la penúltima vegada que Els meus alendes es posa en escena. Per tant, ara és l’hora, i a més a més l’entrada és gratuïta.
Els meus alendes és molt més que poesia, és un recull de textos de Blai Bonet seleccionats per Pau Vadell, una de les persones que més coneix l’obra i la trajectòria de l’universal escriptor de Santanyí. Miquel Gelabert i Glòria Julià, d’una banda, i Joan Carles Vaquer, de l’altra, a partir del guió i de la direcció de Maria Rigo, donen vida a uns textos bellíssims en els quals, com bona part de la producció de Bonet, el desig, la seducció, la sensualitat i la sexualitat són els protagonistes. A vegades amb humor, altres amb ironia o carregats de raons i de vida, Els meus alendes estableixen una complicitat amb el públic que, ben segur, no en surt indiferent.
Després de voltar per alguns pobles de Mallorca, Els meus alendes arriba al Club Pollença amb una única funció dimecres 23 de desembre, a les 20’30 hores.
A Pollença, l’entrada és gratuïta, però sobretot promet esdevenir una vetlada més que inoblidable, entranyable de descobrir, o redescobrir, Blai Bonet. De fet, Els meus alendes ha seduït qui l’ha vist. I és que, a la sensualitat dels versos i proses de Blai Bonet, s’ha d’afegir la implacable interpretació tant de Julià, jove i plena de simpatia, com de Gelabert, actor consolidat amb anys d’experiència, sense oblidar la complicitat entre les veus de Miquel i de Glòria amb la guitarra de Joan Carles Vaquer que els acompanya a Els meus alendes.

Visita oficial del Pare Noel al Club
Dijous 24 de desembre, a partir de les 18’30 hores, al Saló del Club, el Pare Noel farà una visita oficial a Pollença.
En motiu d’aquesta primera visita insitutcional (els darrers anys el Pare Noel ha fet una aturada al Bar 1550, a la plaça de ca les Monnares, de Pollença), els organitzadors informen els pares i mares que els ajudants del Pare Noel seran pel Club demà, dimecres 23 de desembre, entre les 16’30 i les 19 hores, i demà passat, dijous 24 de desembre, entre les 11 i les 13 hores.
L’acte de benvinguda al Pare Noel serà possible gràcies a l’entesa entre el Club Pollença i l’Ajuntament. Així que dia 24 de desembre, a les 18’30 hores, els pollencins estan convidats a donar la rebuda que es mereix al Pare Noel, qui farà una aturada a Pollença per saludar els pollencins i desitjar-los unes molt bones festes de Nadal, a l’hora que repartirà regalets als nins i nines.

Bingo solidari de l’AECC
Finalment, aquest dissabte 26 de desembre, a partir de les 18’30 hores, al Saló d’Actes del Club Pollença, hi haurà bingo solidari organitzat per la delegació pollencina de l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). La recaptació es donarà íntegrament a l’AECC per als programes de suport als malalts de càncer i als seus familiars, així com també a la investigació d’aquesta malaltia.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT