ELS GUANYADORS DEL CONCURS “LA MEVA DECORACIÓ DE NADAL” HAN RECOLLIT ELS SEUS PREMIS

746
Maria Simó Xamena recollí el premi després que el seu arbre de Nadal reciclat i artesà fos el més votat pels lectors de PUNT INFORMATIU.

Els guanyadors del concurs “La meva decoració de Nadal” han recollit els seus premis: un llibre d’El Gall Editor per hom. Com bé saben els lectors, les fotografies més valorades foren les de Maria Simó Xamena, d’Aleix Rotger i d’Àngela Alemany.

El petit Aleix Rotger amb sa mare recolliren el premi per al seu arbre de Nadal.

Aquest Nadal de portes endins, PUNT iNFORMATIU va convocar un concurs que, amb el títol de “La meva decoració de Nadal”, pretenia fer passar una bona estona compartint aquells racons de casa, on bategava l’esperit nadalenc. De fet, el premi era un llibre d’El Gall Editor que, a hores d’ara,

Àngela Alemany amb un Betlem de ganxet va ser la tercera més valorada al Concurs.

La resposta dels lectors de PUNT iNFORMATIU va ser excepcional. Cada dia, arribaven instantànies amb detalls de Nadal. Des de Betlems fins a Arbres de Nadal, però també manualitats. Tancada la recepció de les fotografies, va començar la votació. Aquesta vegada els lectors varen haver de triar entre 87 fotos. Les millors valorades foren les de Maria Simó, Aleix Rotger i Àngela Alemany.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT