ELS CASOS DE CORONAVIRUS S’ESTABILITZEN

952

Des del Centre de Salut de Pollença, el Doctor Martí Cladera informa que, durant el dia d’ahir, es va diagnosticar un nou contagi per coronavirus i es va donar una alta. Per tant, el nombre de casos actius es manté estable amb 53 persones amb infecció per SARS-CoV-2.

Pollença, el municipi on més varen pujar els casos de covid-19

Segons l’informe publicat pel Servei balear d’Epidemiologia el passat divendres 13 de novembre, Pollença és el municipi de les illes Balears, on més va pujar el nombre de casos actius en nombres absoluts, mentre que, pel que fa a la taxa d’incidència, va ser el segon per darrere Porto Cristo.

A Pollença, es diagnosticaren 33 casos més que la setmana anterior (de 16 a 49). Pel que fa a la taxa d’incidència de casos per cada 1.000 habitants, l’àrea que va registrar-ne la xifra més elevada va ser Porto Cristo, amb 4,08 casos, seguit de Pollença amb 2,99 .

Segons la comparativa dels diagnòstics entre la setmana del 27 d’octubre al 2 de novembre i del 3 al 9 de novembre, el nombre de casos diagnosticats puja a 30 zones bàsiques de salut, entre les quals Pollença; baixa a 26 zones de salut i es manté igual a 2 zones de salut.

PUBLICITAT

Pel que fa al conjunt de les illes Balears, la incidència acumulada de la covid-19 ha moderat el seu increment respecte els darrers 7 dies. Tot i que va passar de 244’8 casos per cada 100.000 habitants a 268, aquesta pujada és més suau de la que es va registrar la setmana anterior.

Les dades del Servei balear d’Epidemiologia apunten que la incidència acumulada a 14 dies (del 27 d’octubre al 9 de novembre ) ha pujat menys d’un 10 per cent i l’anterior (quan es va passar de 192,4 casos a 244,8, entre el 20 d’octubre i el 2 de novembre) la pujada va fregar el 30 per cent.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT