ELS CASOS ACTIUS DE COVID-19 A POLLENÇA PUGEN FINS A 32

1019

La coordinadora del PAC de Pollença, Alejandra Valero, ha comunicat que avui s’han detectat 5 nous casos de contagis per Sars-CoV 2 a Pollença i no s’ha donat cap alta. Això fa pujar la xifra de positius actius fins a 32.

D’altra banda, Valero ha explicat que s’han augmentat el nombre de proves PCR respecta de la setmana passada, que duien una mitjana de 15 diàries, i ara en fan més de 20.

També reconeix que, tot i que hi ha gran volum de feina, el personal sanitari del centre és suficient, i els metges no necessiten fer hores extres.

En aquest sentit els metges d’atenció primària de les Balears han assegurat que ja estan desbordats, i que la situació empitjorarà quan es vegin les conseqüències del retorn a l’escola, no només respecte de la Covid-19 si no per altres malalties respiratòries. En declaracions a Última Hora, el doctor d’Atenció de Primària i portaveu de Simebal, Vicente Reyes, ha dit que les setmanes vinents Salut posarà en marxa un seria de mesures que no seran suficients, ja que a Mallorca falten entre 250 i 300 metges de família.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT