ELS BARS DE POLLENÇA TAMBÉ DIUEN “NO I PUNT”

155

Que les festes de Mallorca estiguin lliures d’agressions sexistes, aquesta és la intenció de la campanya “No i Punt” impulsada per la direcció insular d’Igualtat del Consell de Mallorca. La campanya engloba: la presència de banderoles amb missatges de la campanya; un punt d’informació amb dos agents de prevenció i actuació, que s’encarregaran de facilitat informació tant a les noies com als nois i que seran un punt de recepció, informació, denúncia i acompanyament en el cas de produir-se una agressió sexista. També es comptarà amb material de sensibilització i un protocol a seguir, tenint en compte diverses situacions.

Pollença és un dels municipis que ja s’ha adherit a aquesta campanya que ja va tenir lloc durant l’estiu passat. A més, enguany l’Ajuntament de Pollença també s’ha adherit a la campanya “No i punt per a persones estrangeres”, que s’ha posat en marxa des de l’Ajuntament d’Alcúdia i a la qual també s’hi han afegit Andratx, Calvià i Ses Salines. En aquests municipis es distribuiran fulletons i ferratines, amb diversos idiomes, alemany, anglès (a més de català i castellà), per als turistes amb la col·laboració del sector hoteler i del taxi.

Els bars de Pollença també diuen “No i punt”

Els Bars de Pollença també volen participar de la campanya “No i Punt” i així col·laborar en l’erradicació de les agressions sexistes de les festes de Mallorca. Des del bar la Birreria s’ha impulsat aquesta iniciativa i s’ha convocat una reunió formativa per a tots els restauradors interessats a participar de la campanya. Aquesta reunió serà a la Birreria el dimecres 4 de juliol a les 17 hores.

Més informació a: https://goo.gl/F8bBoZ

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital