ELS ALUMNES DE L’IES CLARA HAMMERL MILLOREN EL PAISATGE DEL PUIG

458

Els alumnes de segon i tercer d’Eduació Secundària Obligatòria (ESO) de l’Institut d’Educació Secundària Clara Hammerl del Port de Pollença ha retut un homenatge a l’artista Agustín Ibarrola vestint alguns arbres del camí del Puig.

Els alumnes han treballat l’obra d’Agustín Ibarrola a l’assignatura de Plàstica, la qual cosa “ens ha dut a reflexionar sobre el llenguatge artístic, però també a fer referència a diferents moviments artístics com el renaixement, el constructivisme, minimalisme…o el Land Art”, expliquen des de l’IES Clara Hammerl.

A més a més, amb aquesta intervenció al Puig, “els alumnes han hagut de repensar l’espai i de quina manera l’art hi pot intervenir” i, a l’hora, “és evident, han pogut experimentar la creació artística d’una manera diferent a com els tenim acostumats”.

PUBLICITAT

A partir de l’obra “El boscs d’Oma” d’Agustín Ibarrola, s’han treballat “continguts com el color, la textura, el volum, l’espai, per tal de crear composicions planes dins les tres dimensions i partint de la relació dels diferents elements que conformen l’espai”. En aquest sentit, senyalen que “l’objectiu últim, per tant , és la connexió amb l’espai, amb el món del color i les textures”.

Tot plegat, de la mateixa manrea que Ibarrola, “els alumnes de L’IES Clara Hammerl han transformat respectuosament la natura, l’han modificada amb els colors de les llanes. Una invitació a la contemplació d’un paisatge conegut que torna sorprenent i suggeridor a la mirada del visitant”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT