ELEGIT L’AJUNTAMENT VELLA DE 2019…

769

La candidatura formada per Antoni Oliver, Joan Ramon “Maradona”, Joan Mateu “Karni” i Jaume Provensal “Somereta” ha resultat elegida per representar l’Ajuntament Vella al simulacre de Moros i Cristians de 2019, en imposar-se a les altres dues candidatures per 1.542 vots.

La segona candidatura més votada ha estat la formada per Jaume Cortès, Toni Cifre, Jaume Tugores i Martí Cifre que han fet 838 vots i la tercera, la integrada per Antonio Alegre, Antonio Moragues, Antonio Vallejo i Joan Antoni Ferragut que han aconseguit 708 vots.

En total, 3-088 persones han dipositat la papereta verda, en què s’elegien els candidats de l’Ajuntament Vella.

Les eleccions als càrrecs del simulacre de Moros i Cristians de 2019 han començat a les 18 hores, al carrer Pere Josep Cànaves, on a les 22’30 hores, s’ha iniciat el recompte de les paperetes per a l’Ajuntament Vella.

PUBLICITAT
Moment en què s’ha iniciat el recompte de l’Ajuntament Vella, a les 22’30 hores. Foto: Marina Cerdà Far.

En aquests moments han començat a comptar els vots dels candidats a representar Dragut, Lloctinent i Abanderat. Tan aviat com se sàpiguen els noms dels capitosts del Moros, puntinformatiu.cat en donarà la informació.

Sabeu qui varen representar l’Ajuntament Vella fa 10 anys?

L’any 2009, les eleccions als càrrecs de Moros i Cristians se celebraren un 17 de juliol i hi havia dues candidatures per a l’Ajuntament Vella. Després de les votacions, un dels integrants de la llista més votada va tenir un accident que va fer canviar les coses. No debades, al final, qui va sortir al simulacre de Moros i Cristians d’aquell any varen ser els altres candidats: Tomeu Salas Sacarés, Pep Vilanova Vives, Francisco Canyelles Buades i Llorenç Jordà Rebassa.

La candidatura més votada, amb 1.782 vots, estava formada per Guillem Cànaves, Jaume Simó, Pere Guillem Cifre i Joan L. Ossorio. La llista de Tomeu Salas Sacarés, Pep Vilanova, Francisco Cañellas i Llorenç Jordà havien obtingut 1.456 vots i, per la raó abans esmentada, varen ser l’Ajuntament Vella de 2009.

Aquell any 2009, i degut a què Monti-Sion estava en obres, les votacions dels càrrecs de Moros i Cristians, es varen fer per primera vegada a la plaça Vella. En principi, el nou escenari era circumstancial. Tanmateix, però, mai més no es va tornar a Monti-Sion i la plaça Vella va ser “col·legi electoral” durant un parell mallorquí d’anys. I és que aquell any es va batre un rècord de participació, i l’accessibilitat hi degué tenir molt a veure. Per a l’Ajuntament Vella, votaren 3.238 persones.

Voleu saber més coses de les eleccions als càrrecs del simulacre de Moros i Cristians de 2009? En saber els noms de Dragut, Lloctinent i Abanderat, contarem més cosetes d’aquelles eleccions.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT