EL SUBINSPECTOR PERE CARDELL, NOU CAP DE LA POLICIA LOCAL DE POLLENÇA

1188

El subinspector Pere Cardell és el nou cap de la Policia Local de Pollença, després que l’inspector Jaume Martorell després d’anys al càrrec, hagi passat a una segona activitat.

Després de 28 anys al cos de la Policia Local, Pere Cardell assumeix el càrrec amb il·lusió i responsabilitat, “ja que, professionalment, és tot un repte poder ser cap al teu poble”, assegura.

Pel que fa a les noves responsabilitats, Cardell apunta la coordinació i responsabilitat de tot el cos de la Policia Local. En aquest sentit, senyala la intenció de dur endavant un projecte nou per millorar diversos vessants professionals per donar un bon servei al ciutadà. Això no obstant, es mostra prudent a l’hora d’esmentar quines són aquestes millores. De fet, sobre la necessitat de modernitzar o traslladar les dependències de l’actual Quarter de la Policia Local, no es vol pronunciar.

Respecte la plantilla, que actualment és de 45 agents, alguns dels quals estan en segona activitat, sí que apunta que s’haurien de cobrir tres places de policies que s’han jubilat aquests anys i que s’han de cobrir. A més a més, “els quatre policies turístics que hi havia, s’haurien de poder incorporar a la plantilla per poder estar ben dotada”, assegura el nou cap de la Policia Local, Pere Cardell.

PUBLICITAT

L’any 1992, Pere Cardell va entrar a la Policia Local de Pollença. El 2005 va ascendir a oficial i el 2015, a subinspector. Per poder promocionar dins el cos de la Policia Local, primer cal fer cursos de formació i, posteriorment, superar una oposició. Pel que a l’elecció com a cap és un càrrec de lliure elecció per part del batle i delegat de la Policia Local de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, entre els agents de màxima categoria.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT