EL SERVEI DE PLATGES TANCA DESPRÉS D’UNA TEMPORADA CATASTRÒFICA

523

L’Associació de Veïns del Port de Pollença ha decidit donar per acabada la temporada i procedir a retirar les gandules i els para-sols de les platges del Moll i Cala Sant Vicenç. Segons l’Associació s’ha facturat un 6 per cent del que és factura un any “normal”.

Un any corrent el servei de gandules i para-sols de les platges de Pollença dura gairebé mig any, entre Setmana Santa i el 30 d’octubre. Però enguany, a causa de pandèmia, el servei no només va començar molt tard, el 24 de juliol, sinó que ha acabat abans d’hora. El dijous 17 de setembre l’Associació de Veïns del Port de Pollença va deixar de cobrar el servei i va procedir a començar a retirar les gandules. El motiu d’aquest tancament un mes i mig abans, segons l’Associació és molt senzill, no hi ha gent suficient a la platja per continuar. Per tant, la temporada no ha durat ni dos mesos, un 30 per cent que anys anteriors. Però a més, durant aquest breu període el nombre d’usuaris també ha estat molt inferior. Tots aquests entrebancs han provocat que la facturació hagi estat més d’un 90 per cent més baixa que l’any passat.

Segons Miquel Cifre, president de l’Associació de Veïns, suposarà que hagi estat un any de pèrdues “però tinguérem la voluntat d’obrir per una qüestió d’imatge de cara al turisme i per donar feina als nostres treballadors”. Segons Cifre, el turisme que usa massivament les gandules i els para-sols del Port de Pollença és el britànic i en el moment que el govern del Regne Unit va anunciar quarantenes obligatòries pels qui trepitjassin les Illes, es va acabar la temporada.

Aquesta setmana ja s’han acabat de retirar tots els para-sols i gandules de les platges de Cala Sant Vicenç, i només resta retirar els para-sols de la platja del Port de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT