EL SEMINARI VIRTUAL “TURISTEAR” ARRIBA A POLLENÇA

276

Aquest dimarts 26 de maig, a les 13 hores, a través de la plataforma Zoom, arriba a Pollença la primera sessió de “Turistear. Connexiones de Turismo Virtual” que organitza l’Ajuntament amb el suport tècnic de l’agència d’esdeveniments Pidelaluna Events.

La primera acció d’aquesta campanya de promoció del departament de Turisme duu per títol “Pollença, un lloc on contar històries!” i comptarà amb Biel Estepa en representació del sector de l’allotjament, Josep Maria Gassó en representació del sector de la restauració ; Tomeu Fuster en representació de producte local i Miquel Àngel Torrandell en representació de turisme actiu. Acabades les intervencions dels ponents, que es podran seguir virtualment, cap allà les 13’45 hores s’obrirà el torn de preguntes.

Les persones interessades en seguir les ponències de Torrandell, Fuster, Gassó i Estepa, així com també exposar i/o demanar allò que els interessa sobre el sector turístic, poden inscriure’s a través de http://tiny.cc/Turistear26mayPollensa

Després d’aquesta primera sessió de dijous 27 de maig, a les 13 hores, Pollença acollirà una nova activitat del programa “Turistear. Connexiones de Turismo Virtual”. Serà l’11 de juny, però el programa del qual encara no està del tot tancat.

PUBLICITAT

“Turistear. Connexiones de Turismo Activo”

“Turistear. Connexiones de Turismo Activo” és un cicle de converses online dissenyat i organitzat per l’agència d’esdeveniments Pidelaluna que, a principis d’abril, va crear una nova línia de negoci centrada en l’organització de webinars i la presentació de secretaria i suport tècnics en la realització de ciberesdeveniments.

L’objectiu d’aquest programa és apropar l’audiència a un viatge digital per redescobrir destinacions turístiques clàssiques, com és el cas de Pollença afectades per les conseqüències de la covid-19.

Des del 23 d’abril, cada dijous, a les 13 hores, Turistear obre la porta virtual tant a professionals del sector turístic com turistes, perquè puguin compartir impressions sobre la multitud de sectors que implica el turisme (hotels, restaurants, comerciants, però també periodistes, bloggers, viatgers…)

Després de contextualitzar la situació de l’era covid-19 (activitat que es va fer el 23 d’abril), el cicle va continuar amb el primer webinar online NexMallorca, organitzat pel Consell de Mallorca amb el suport tècnic de Pidelaluna events. Amb posterioritat, se n’han fet webinars a les Pitiüses i a Menorca, així com també al municipi de Calvià.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT