EL REFUGI DEL PONT ROMÀ REOBRE LES PORTES I JA ES POT RESERVAR

393

Un indici més que les coses, molt a poc a poc i amb prudència, tornen a la normalitat. El Departament Sostenibilitat i Medi Ambient torna a obrir el refugi del Pont Romà després de molts mesos de tancament. De la mateixa manera, també s’obrirà el refugi de Can Boi, a Deià. L’obertura d’aquests dos refugis està prevista per al divendres 21 de maig. El refugi de sa Coma d’en Vidal també té previst obrir aquest mes, a partir de dia 28.

Les reserves per als refugis del Pont Romà i Can Boi ja són obertes i es poden fer per als divendres, els dissabtes i els diumenges. La resta de refugis de la xarxa insular estan oberts de dilluns a diumenge. Els refugis de Tossals Verds, Muleta i So n’Amer ja estaven operatius des de l’1 de setembre de l’any passat. Les reserves es poden fer en la Seu Electrònica del Consell de Mallorca.

Els refugis de Can Boi i del Pont Romà són gestionats directament per personal del Consell de Mallorca, després d’acabar la concessió. Els refugis compleixen totes les mesures sanitàries corresponents al nivell 2 en què es troba Mallorca, però s’aniran adaptant als requeriments sanitaris que sorgeixin.

Refugi de Can Boi a Deià

Informació de tots els Refugis gestionats pel Consell de Mallorca

PUBLICITAT

L’ocupació es limita al 30% i l’interior només serà accessible per a la clientela, que haurà de seguir el protocol de mesures contra la covid-19. Les habitacions només podran ser reservades per un únic nucli de convivència. Les terrasses i zones exteriors dels refugis estan oberts a tot el públic seguint les restriccions noves: 100% de cabuda, 4 persones per taula (sense límits de nuclis) i tancament a les 22.00 h.

Terrassa refugi Pont Romà

El refugi del Pont Romà està situat al nucli urbà de Pollença, devora el torrent de Sant Jordi. Aquest refugi de la ruta de Pedra en Sec GR-221 ocupa l’antic escorxador municipal i és un excel·lent punt de partida per passejar pel centre històric de Pollença, amb nombrosos llocs d’interès com el pont antic que dóna nom al refugi i que servia als pollencins per anar cap a l’horta de Cubelles.

El refugi de Can Boi està situat a la serra de Tramuntana, a Deià, a la barriada del Clot, vora el torrent Major i té una vista privilegiada sobre els espadats del Teix, es Puig, l’església i les marjades de sa Costa.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT