EL REFUGI DEL PONT ROMÀ, PRINCIPI O FINAL DE LA RUTA DE PEDRA EN SEC

137

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i la consellera insular Medi Ambient, Aurora Ribot, visitaren ahir les instal·lacions del refugi del Pont Romà, principi o final de la Ruta de Pedra en Sec.

I és que, des de fa unes setmanes, el refugi del Pont Romà ha passat a ser gestionat directament pel Consell de Mallorca.

Al refugi de Pont Romà, s’hi pot arribar per l’etapa 7 de la Ruta de Pedra en Sec GR 221,  que comença al refugi de So n’Amer a Lluc. El refugi de Pont Romà ofereix trenta-vuit places. Disposa de sala menjador i sales d’estar, sales d’usos múltiples, sala de reunions, banys, dutxes, electricitat, aigua calenta, calefacció, Wi-Fi, telèfon i llar de foc. També hi ha servei de menjar i begudes.

L’ocupació dels refugis és limitada i l’interior només és accessible per a la clientela, que ha de seguir el protocol de mesures contra la covid-19. La capacitat màxima de les habitacions compartides està limitada al 50 % fins a un màxim de 10 persones.

PUBLICITAT

Es permet el servei de restauració de bars en espais interiors amb una ocupació màxima del 50 % de la capacitat autoritzada i amb una limitació de 6 persones per taula. A l’exterior i a les terrasses dels refugis, l’ocupació màxima de les taules és de 10 persones per taula.

A diferència de la resta de refugis de la xarxa insular, que estan oberts de dilluns a diumenge, el refugi de Pont Romà només es pot reservar per a divendres, dissabte i diumenge. Les reserves es poden fer en el web Caminsdepedra i en la Seu Electrònica del Consell de Mallorca.

Cladera i Ribot animen els mallorquins i mallorquines a gaudir del refugi de Pont Romà, al final de la Ruta de Pedra en Sec

La vicepresidenta i consellera de Sostenibilitat i Medi Ambient, Aurora Ribot va voler recordar que “el refugi de Pont Romà és un punt de partida excel·lent per passejar pel nucli antic de Pollença, amb nombrosos llocs d’interès com el pont antic que dona nom al refugi i que servia als pollencins per anar cap a l’horta de Cubelles”.

“Els refugis de la Ruta de Pedra en Sec representen una bona oportunitat per a totes les famílies, ja que els preus públics per dormir un vespre són assequibles per a totes les butxaques”, va afegir la Consellera.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT