EL PP DE POLLENÇA ÉS UN PARTIT MÉS VITAL I RENOVAT QUE MAI, MALGRAT LA SITUACIÓ EN QUÈ ENS HAN DEIXAT

738
David Alonso, candidat pel Partit Popular (PP).
David Alonso, candidat pel Partit Popular (PP).

Gracià Sánchez Font

 

David Alonso és un pollencí del Moll que es presenta al capdavant del Partit Popular (PP) amb la voluntat de ser batle, de treure un resultats “bons i dignes” vistes les circumstàncies de com ha hagut de fer-se la llista dels conservadors pollencins.

En aquesta entrevista conta el seu punt de vista del que ha passat al PP aquestes últimes setmanes, i valent com és, malgrat sovint no hi hagi gaires consonàncies ideològiques amb qui l’entrevista, no es mossega la llengua i explica les coses amb claredat.

 

– Quina és la situació actual del PP de Pollença? Al PP de Pollença el donaven per mort, i és més viu que mai, més revitalitzat, amb gent nova, amb idees noves i amb moltes ganes de fer feina.

PUBLICITAT

 

– Intuïeu la fugida del Sr. Cifre Ochogavía? No crec que hagi estat cosa de dos dies. Tomeu Cifre no ha estat còmode en el PP que hi ha avui a les Illes, com s’ha vist aquests últims quatre anys.

Però el que s’ha de saber és que la línia política, com el codi ètic, ho aprovà el PP balear fa un parell d’anys i només serà en un altre congrés que, si ho troba, ho canviarà. I aquest fet ho sabia tothom encara que ara alguns vulguin fer veure que és una cosa nova.

 

– El PP de Pollença és ara un partit més centralista que regionalista? Què va! El PP ha tengut moltes sensibilitats diferents i les continua tenint.

Tothom hi és ben vingut. El Partit Popular continua essent un partit en el qual hi caben tant els regionalistes com els que no ho són, ben igual que fins ara. No pel fet que se n’hagin anat uns quants ara hàgim canviat en aquest sentit.

 

– El codi ètic famós no ha estat com si el mateix PP es posàs la soga al coll? La ciutadania demanava, i demana, molta claredat en el tema de la corrupció. No volem imputats en les llistes i ja fa 2 anys que se sabia que els imputats, de cap tipus, podrien presentar-se en les llistes del PP.

Així està ara aquest tema i si en el futur se vol canviar ja es decidirà, o no.

 

– El PP ha presionat alguna persona de Pollença per a que no és presentàs en les llistes d’altres formacions? No, per a res.

 

– I la gent del PP de Pollença ha rebut pressions d’alguna persona o formació per que no se presentassin pel PP? A alguns simpatitzants i militants nostres, crec, que els han volgut “vendre una moto!!”

 

– El PP ha tengut segones intencions per fer fora a Tomeu Cifre i altres militants que es presenten per Tots per Pollença, a diferència de com ho han fet a Alaró i Vilafranca? Mirau, al PP, férem una reunió a la qual convocàrem els nostres militants i simpatitzants per explicar la situació des del nostre punt de vista. Hi va venir qui va voler, i érem molts. I es va decidir entre tots que, malgrat la situació en què ens havien deixat, faríem una llista per presentar-nos el 24 de maig. I això és el que va decidir la gent del PP de Pollença i res més; la resta són males interpretacions o males intencions.

 

– Com valores el pacte PP-PI d’aquesta legislatura? En general, ha estat molt positiu. Pens que hem fet una bona feina i que hi ha hagut voluntat d’entendre’s més enllà de les diferències, que també hi són. I això que no ha estat una legislatura estable. Fins i tot feren bona feina na Malena Estrany i en Tomeu Fuster; i les diferències que motivaren les seves dimissions vengueren amb en Tomeu Cifre.

 

– Per què la presidenta del PP, Antònia Mas, no va dins les llistes? No hi va. Ella no ha volgut anar-hi, és una decisió pròpia.

 

– Quina és la meta de cara a aquestes eleccions municipals? Vull ser prudent i caut com a comptable que som de professió. Diré que vull tenir uns resultats dignes i bons, però ara no vull fer una quiniela.

 

– El PP està obert a pacte, en aquest cas, què prioritzareu a l’hora de negociar? Per exemple diré que hi ha molta feina a fer en l’àrea de Turisme, i això significa moltes coses i de calat polític! Aquesta legislatura no s’ha fet gaire feina en aquest sentit.

També s’ha de continuar sent molt prudent amb les despeses i no es pot gastar o invertir en qualsevol cosa i s’ha de prioritzar el que falta.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT