EL POLLENÇA I PORT FC ES QUEDA A UN GOL DE L’ASCENS A PREFERENT

223
Foto: Facebook Pollença i Port FC

No ha pogut ser. El Pollença i Port FC va signar un gran partit ahir vespre contra el C.E. Algaida, però el resultat de 2-2 va donar l’ascens a l’equip algaidí a causa d’una millor classificació a la lliga regular. En només 11 minuts l’equip pollencí va encaixar 2 gols que el situarien per darrere al marcador durant bona part partit. I tot i que la primera part va ser difícil, els jugador del Pollença i Port sortiren després del descans a donar-ho tot. La segona part va ser dominada en tot moment pels jugadors del nord de l’illa, però el primer gol es va estorbar a arribar. Al minut 74 Javi Lirola va marcar un espectacular gol de falta, deixant el marcador 2-1. El Pollença i Port va seguir pressionant sense perdre mai l’esperança, fins que va arribar el gol de l’empat de la mà de Dragan Mikulic. Els afeccionats de l’Algaida no s’ho podien creure, però el temps restant va ser insuficient i el resultat final va ser un 2-2 que donà l’ascens a l’Algaida.

Aquí va acabar el camí del Pollença aquesta temporada 2020. Un camí que els va dur a acabar la lliga en cinquena posició, quan encara faltaven deu partits a causa de l’estat de l’alarma. El mes de juny foren el primer i únic equip de Pollença que començà els entrenaments, pel fet que havien de jugar la fase d’ascens. El primer partit dels play offs es va jugar el 18 de juliol i els enfrontà a l’SCD Independent, contra els que aconseguiren un empat a 1. Un resultat que va suficient per passar semifinals gràcies al fet que havien acabat la lligà en millor posició. Al següent partit només els valia una victòria, i així ho varen fer, rubricant un 0-1 contra el Son Sardina.

Ahir després del partit el club va publicar a Facebook el següent missatge: “No ha pogut ser. Ens quedam a un gol de l’objectiu. Enhorabona a jugadors i cos tècnic per aquesta gran campanya i moltes gràcies a tota l’afició pel seu suport incondicional. L’any que ve més i millor!”

S’obren les inscripcions per la nova temporada

D’altra banda, ja s’ha obert el període d’inscripció per a la pròxima temporada. Unes inscripcions que van dirigides a les categories federades, des de la categoria benjamí (nascuts l’any 2012) fins a la categoria juvenil (nascuts l’any 2002). Per apuntar-se s’ha d’emplenar un formulari que es troba al Facebook del Pollença i Port FC abans del 10 d’agost, data limit per inscriure’s. El preu de la matrícula d’enguany és de 460 euros.

PUBLICITAT

Una novetat per a la pròxima temporada és que totes les categories entrenaran i jugaran al camp de futbol del Port de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT