EL POLLENÇA I PORT FC DEMANA NO REPRENDRE LA COMPETICIÓ

223

El Pollença i Port Futbol Club, a través d’una carta que ha enviat als diferents clubs de les illes Balears, manifesta la seva “disconformitat” davant la possibilitat de reiniciar la temporada 2020/21 en les categories regionals. Per això, a finals de la setmana passada, el club pollencí va enviar una carta als diferents clubs de les illes Balears en què els instava a donar-los suport en aquesta crida a la “racionalitat”. I és que, amb les actuals condicions sanitàries, és aventurat reprendre la competició, motiu pel qual “el primer és la Salut de totes i tots, i per desgràcia avui en dia consideram que això passa per cancel·lar la temporada i esperar la següent [temporada] amb ganes i il·lusió”.

Des del Pollença i Port FC, han fet aquesta passa, sobretot, pensant en què “si la temporada s’allarga, fàcilment ens podem trobar en què hi hagi partits els mesos de juny, juliol i agost, quan els jugadors fan teina”. Per això, i per moltes altres raons, “hem donat la passa i ens hem posat en contacte amb els altres clubs a fi de comptar amb el major nombre de suports abans d’adreçar-nos a la Federació de Futbol de les illes Balears (FFIB)”, ha apuntat el president del Pollença i Port FC, Joan LLobera.

En aquesta “crida a la racionalitat”, a més a més, el Pollença i Port FC argumenta que, en el cas de reprendre la competició, s’haurà de fer “sense cap tipus de control mèdic”. En aquest sentit, recorden que, a la tercera divisió, es fan proves. Cosa que veuen amb bons ulls, però no poden estar d’acord en què no els en facin a ells.

A més a més, destaquen que, havent realitzat entrenaments individualitzats, això pot “derivar inevitablement en un major nombre de lesions”.

PUBLICITAT

Fet i fet, consideren que, entre una cosa i l’altra, es desvirtua la competició, ja que haurien de jugar entre setmana i això provocaria absències de jugadors, bé per motius laborals, bé per lesions.

És més, des del Pollença i Port FC, tampoc veuen clar que, així com ha anat tot durant el darrer any, reiniciar ara la competició es pugui fer en garanties d’acabar-la.

Per tot plegat, el Pollença i Port FC creu que el més assenyat és aturar per així retornar, la propera temporada, “amb el màxim d’il·lusió, preparació i seguretat”.

Davant la immobilitat de les federacions, el club pollencí assegura que “no podem continuar sense expressar la nostra opinió”. Així que, amb tots aquests arguments exposats a la carta, el Pollença i Port FC apel·la a la majoria de clubs de futbol de les illes Balears per poder adreçar-se a la FFIB.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT