EL PiP INFORMA DES DE CASA

366

Conscients de la importància de no sortir de casa per evitar l’expansió de la COVID-19, a PUNT iNFORMATIU Pollença (PiP), aquests dies ens iniciam al teletreball i informam des de casa. Tot i amb això, en horari d’oficina i atenent que la informació és un dret fonamental de les persones, hi haurà un company treballant allà (plaça de ca les Monnares, 19 – Pollença). D’aquesta manera, captam amb ulls propis la realitat que es viu al carrer per poder sobre com Pollença afronta aquest estat d’alarma amb motiu del coronavirus.

Cada matí, com hem fet aquest cap de setmana, compartirem una breu crònica del dia en la qual també inclourem la informació que arriba des del Centre de Salut i des de la Policia Local.

A més d’informar sobre l’actualitat local, conscients que aquests dies dins casa es fan llargs i feixucs, sense poder tenir contacte directe amb familiars i amics, divulgarem temes d’entreteniment diversos de producció pròpia i també de col·laboradors. A l’hora que iniciarem una secció nova amb els continguts que els lectors ens facin arribar a través del WhatsApp 652 040791 o dels correus electrònics edicions@elgall.com o elgalleditor@gmail.com

Per suposat, el telèfon 971 53 38 50 i del correu convencial, enviant els suggeriments a l’adreça plaça de ca les Monnares, 19 – baixos de Pollença.

PUBLICITAT

Finalment, us recordam que, des de fa unes setmanes, obrirem un compte de WhatsApp a través del qual enviam una notificació de totes les notícies que compartim en aquest digital.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT