EL PI ACONSEGUEIX UN MILIÓ D’EUROS PER A LES ROTONDES DE LA PUNTA I EL POLÍGON

582
L'entrada del Polígon Industrial comptarà amb una rotonda durant aquesta legislatura.

El president d’El Pi – Proposta per les illes Balears i
conseller del Consell de Mallorca, Antoni Amengual, ha presentat les dues infraestructures que s’executaran a Pollença arran de l’acord tancat amb la institució supramunicipal.

Segons ha apuntat Amengual, El Pi ha donat suport als pressupostos de 2021 del Consell de Mallorca a canvi que una part dels romanents es destinin a projectes de millora a diferents punts negres de l’Illa.

A Pollença, El Pi ha aconseguit 1.000.000 euros per a la construcció de dues rotondes a la carretera de Pollença al Moll. La primera és a la intersecció amb el Polígon Industrial i l’altra, a la Punta, al creuer per anar a Sant Vicenç.

Amb el compromís de continuar presentant esmenes i mocions al Consell de Mallorca per millorar els municipis, Antoni Amengual ha assegurat que els dos projectes poden ser una realitat a finals de la legislatura. I és que el projecte de la rotonda de la Punta ja està redactat, però s’haurà d’expropiar alguns terrenys, mentre que la rotonda del Polígon no compta amb el corresponent projecte, però no caldrà fer expropiacions.

PUBLICITAT

El batle de Pollença, Bartomeu Cifre Ochogavia, que també ha assistit a la roda de premsa convocada per El Pi, ha qualificat d’important el gest de la formació regionalista que té representació a l’equip de govern de l’Ajuntament.

Cifre Ochogavia ha destacat que aquestes són dues infraestructures importants per al municipi i, sobretot, ha posat de manifest que la rotonda del Polígon Industrial ha d’acabar amb un dels punts negres del municipi.

Per altra banda, ha aprofitat l’avinentesa per posar damunt la taula altres infraestructures necessàries com l’accés al Puig i la carretera de Lluc, aquest darrer en vies de solucionar-se.

Finalment, el regidor d’El Pi a l’ajuntament de Pollença, Josep Marquet, ha agraït la feina dels companys de formació per millorar el municipi, amb unes obres que no es poden fer des del consistori.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT