EL PARC DE BOCCHORIS, UN ESPAI PER A L’ESBARJO DE TOTA LA FAMÍLIA

332

El Parc de Bocchoris esdevindrà ben aviat un espai per a l’esbarjo de tota la família, animals de companyia inclosos. I és que, a més de jocs per a infants i per a adults, hi haurà un circuit caní de 184 metres quadrats, tancat a l’interior del qual hi ha un circuit de jocs per a cans, que es comunica amb un pipi-can de 80 metres quadrats, tancat també i dotat de dispensadors de bosses per a excrementsi papereres per dipositar-los. A més d’unes barreres altes a bastament, perquè els cussos no s’escapin, cal dir que aqueta zona canina està serparada del parc infantil per un jardí, dos murets i el passeig de vianants.
Segons el delegat de l’àrea de Serveis, Andrés Nevado, “el Parc de Bocchoris és el primer parc d’aquestes característiques a les illes Balears”. En aquest sentit, el mateixNevado ha apuntat que “totes les instal•lacions compleixen les normes de seguretat i, com a novetat, el terra és d’herba”. De fet, el nom tècnic de les instal•lacions d’aquest tipus és biosaludable.
Tot plegat suposa una inversió de 33.000 euros.
De cara al futur, el delegat de l’àrea de Serveis, Andrés Nevado, vol acabar aquest parc amb bancs i taules per fer berenades a l’aire lliure, i més endavant té la intenció de fer un altre parc similar a Pollença.
A més a més, a Pollença, ara mateix es plantegen retirar la zona de joc per a adults del parc infantil del carrer Cecili Metel per instal•lar-la en un altre indret, ja que “hem rebut moltes queixes, perquè els infants tenen curiositat i juguen amb aquests jocs que no són indicats per a ells”, va apuntar Nevado.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

També et pot interessar