EL PAC DE POLLENÇA NOTIFICA 8 NOUS POSITIUS I DUES ALTES

1469
A Pollença avui hi ha 108 positius actius, segons les dades de la Conselleria de Salut

Dades PAC Pollença

El Centre de Salut de Pollença ha notificat la detecció de 8 nous positius i 2 altes. Aquestes dades deixen un resultat de 31 positius actius detectats els quals els fan un seguiment des del mateix PAC, tant se val si els han fet els tests d’antígens o PCR allà mateix o la sanitat privada.

Dades Pollença Conselleria de Salut i Consum

Segons les dades aportades per la Conselleria de Salut i Consum, actualment hi ha 108 pollencins contagiats actius a Pollença i s’han produït fins ara 188 altes. A més, segons aquestes dades hi ha 2 defuncions al municipi per coronavirus que es produïren durant la primera onada els mesos de març i abril.

Cal tenir en compte que aquestes dades comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. És a dir, a més de comptar els casos detectats al PAC Pollença, també hi figuren els casos detectats a altres centres hospitalaris, tant públics com privats. A més, aquestes dades reflexen els positius acumulats els darrers 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi pogut donar el centre de salut durant aquest període.

Entre aquests positius molt probablement hi figuren els 46 positius detectats fa una setmana entre els usuaris de la Residencia Séniors del Port de Pollença, i els 8 positius de treballadors. La major part dels positius es detectaren a un cribatge general als 110 usuaris que es va fer amb proves PCR des d’una UVAC (unitat volant d’atenció al coronavirus). El residents positius són seguits directament per la Conselleria de Salut.

PUBLICITAT

Dades Balears Conselleria de Salut i Consum

Les dades a les Illes Balears continuen empitjorant. Avui a les Balears hi ha 5.474 persones amb el virus actiu, 339 més que el dia anterior. Una xifra de nous positius en un dia que desgraciadament suposa un nou rècord. A Mallorca avui són 4816 els positius actius, el que suposa una incidència de 348 casos per cada 100.000 habitants.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT