EL NOMBRE DE CONTAGIS ACTIUS PER CORONAVIRUS ARRIBA A 74

735
Incidència a 14 dies a Pollença

La coordinadora del Centre de Salut de Pollença, la Doctora Alejandra Valero, informa que ahir es varen diagnosticar 15 nous positiu per coronavirus i és donaren 9 altes. Per tant, ara mateix el nombre d’infeccions actives al municipi per Sars-CoV2 és de 74.

Les dades de la Conselleria

Segons les dades que aporta la Conselleria de Salut, la incidència al municipi durant els darrers 7 dies ha estat de 50 casos d’infecció de SARS-CoV-2, mentre que la incidència a 14 dies, de 85 casos. Per tant, la incidència acumulada a 7 dies és de 300,2 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la incidència acumulada a 14 dies és de 510,3 casos per 100.000 habitants.

Segons la mateixa Conselleria, al municipi de Pollença i des que es va declarar la pandèmia, hi ha hagut 834 casos de coronavirus.

Cal tenir en compte que les dades de la Conselleria comptabilitzen tots els positius de persones empadronades a Pollença. És a dir, a més de comptar els casos que són seguits pel PAC Pollença, també hi figuren els casos detectats a altres centres hospitalaris o mitjançant les UVAC (unitat volant d’atenció al coronavirus). A més, aquestes dades reflexen els positius acumulats els darrers 14 dies, sense tenir en compte les altes que hagi pogut donar el centre de salut durant aquest període.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT