EL MUSEU DE POLLENÇA MOSTRA LA FACETA PICTÒRICA DE GUILLEM BESTARD

85

Amb el nom de “Guillem Bestard. Pintor desconegut”, ahir, diumenge 3 de novembre, al Museu de Pollença, s’inaugurà una exposició en què es mostra una faceta menys coneguda del fotògraf pollencí.

La mostra recull quadres de Guillem Bestard provinents de diferents col·leccions particulars, a més d’obres procedents del fons de Colonya Caixa Pollença, el Club Pollença i el Museu.

Paisatges, marines, natures mortes i, fins i tot, algun retrat conformen una exposició que, juntament en la de fotografies que es va poder veure la primavera passada, conforma una aproximació a l’artista visual que va ser Guillem Bestard, un home que, tanmateix, va conrar diversos llenguatges artístics com va manifestar el co-director del Museu, Andreu Aguiló.

Va ser durant la legislatura passada quan l’Ajuntament i la propietat del fons Bestard-Cerdà arribaren a un acord de manera que més de cent anys d’història de la fotografia a Pollença ampliaren l’arxiu municipal. També va ser aleshores quan es va proclamar Guillem Bestard com a Fill Il·lustre de Pollença. Coincidint amb el cinquantè aniversari de la serva mort, s’ha dedicat aquest 2019 com a Any Bestard, a fi de difondre no només la seva faceta més coneguda, la de fotògraf professional, sinó també l’excepcional intel·lectual que va ser Guillem Bestard.

PUBLICITAT

L’exposició “Guillem Bestard. Pintor desconegut” es pot visitar al Museu de Pollença fins al dia 6 de gener de 2020.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT