EL MILLOR CICLISME INTERNACIONAL ARRIBA A POLLENÇA

499

La 29a edició de la prova de ciclisme professional més prestigiosa de les illes, la “Platja de Palma Challenge Ciclista Mallorca”, tornarà a apassar per les carreteres de Pollença. De les quatre proves programades entre el dijous 30 de gener i el diumenge 2 de febrer, dues passaran pel municipi. La primera serà el Trofeu Serra de Tramuntana, que es disputarà el divendres 31 i tindrà sortida i arribada a Sóller. Durant els 163 km de recorregut, la cursa passarà per la carretera de sa Pobla a Pollença Ma-2200, i a l’arribada a la rotonda de can Escarritxo els corredors voltaran cap a Lluc. Segons el rutòmetre de la cursa arribaran a la rotonda de Sa Pobla a les 13,40 hores, mentre seran les 14 hores quan passin per la rotonda de can Escarrintxo. Cal dir que el recorregut d’aquesta etapa s’ha modificat aquesta darrera setamna a causa del tancament de la carretera de Bunyola a Alaró per mor de la borrasca Gloria.

Sortida de la Plaça Major

L’endemà, dissabte 1 de febrer els afeccionats al ciclisme de Pollença tindran ocasió de veure ciclistes tan coneguts com Alejandro Valverde abans de pujar a les seves bicicletes, ja que es disputarà el Trofeu Pollença- Andratx. La sortida serà a la Plaça Major les 11,50, l’escamot ciclista farà tot el carrer Major per després arribar a Can Escarrintxo pel carrer de la Mar on hi haurà la sortida real. D’allà partiran cap al Port de Pollença, Alcúdia, sa Pobla i tornaran a Pollença per partir cap a Andratx per la carretera de Serra. Això serà a les 12,53, segons l’horari previst.

PUBLICITAT

Els conductors que hagin d’agafar el cotxe aquests dos dies és important que tinguin en compte aquests horaris perquè es produiran talls de transit total o parcial en les citades carreteres.

PUBLICITAT

Enguany la Challege comptarà amb la presència d’equips de renom com el Movistar Team, amb l’anomenat Valverde i el mallorquí Enric Mas que farà el seu debut amb aquesta esquadra. També hi participarà l’equip Lotto-Soudal i la selecció suïssa de pista.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital