EL MILLOR CICLISME INTERNACIONAL ARRIBA A POLLENÇA

513

La 29a edició de la prova de ciclisme professional més prestigiosa de les illes, la “Platja de Palma Challenge Ciclista Mallorca”, tornarà a apassar per les carreteres de Pollença. De les quatre proves programades entre el dijous 30 de gener i el diumenge 2 de febrer, dues passaran pel municipi. La primera serà el Trofeu Serra de Tramuntana, que es disputarà el divendres 31 i tindrà sortida i arribada a Sóller. Durant els 163 km de recorregut, la cursa passarà per la carretera de sa Pobla a Pollença Ma-2200, i a l’arribada a la rotonda de can Escarritxo els corredors voltaran cap a Lluc. Segons el rutòmetre de la cursa arribaran a la rotonda de Sa Pobla a les 13,40 hores, mentre seran les 14 hores quan passin per la rotonda de can Escarrintxo. Cal dir que el recorregut d’aquesta etapa s’ha modificat aquesta darrera setamna a causa del tancament de la carretera de Bunyola a Alaró per mor de la borrasca Gloria.

Sortida de la Plaça Major

L’endemà, dissabte 1 de febrer els afeccionats al ciclisme de Pollença tindran ocasió de veure ciclistes tan coneguts com Alejandro Valverde abans de pujar a les seves bicicletes, ja que es disputarà el Trofeu Pollença- Andratx. La sortida serà a la Plaça Major les 11,50, l’escamot ciclista farà tot el carrer Major per després arribar a Can Escarrintxo pel carrer de la Mar on hi haurà la sortida real. D’allà partiran cap al Port de Pollença, Alcúdia, sa Pobla i tornaran a Pollença per partir cap a Andratx per la carretera de Serra. Això serà a les 12,53, segons l’horari previst.

Els conductors que hagin d’agafar el cotxe aquests dos dies és important que tinguin en compte aquests horaris perquè es produiran talls de transit total o parcial en les citades carreteres.

PUBLICITAT

Enguany la Challege comptarà amb la presència d’equips de renom com el Movistar Team, amb l’anomenat Valverde i el mallorquí Enric Mas que farà el seu debut amb aquesta esquadra. També hi participarà l’equip Lotto-Soudal i la selecció suïssa de pista.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT