EL MES DE NOVEMBRE RETORNEN ELS DIJOUS DE CINEMA AL CLUB

85
Fotograma de Falling de Viggo Mortensen.

El mes de novembre retornen els dijous de cinema al Club Pollença que, degut al confinament per fer front a la covid-19 va avançar el final de la temporada 2019-20.

Amb una reducció de l’aforament que permetrà fins a una vuitantena de persones dins el Saló d’Actes del Club i les mesures de seguretat per fer avitar contagis de covid-19 (mascareta obligatòria, ús de gel hidroalcohòlic i distància física), el dijous 5 de novembre, a les 20’30 hores, la projecció del film Falling inaugurarà la temporada 2020-21.

Com de costum, els films es projecten en versió original, substitulada a l’espanyol. El preu de l’entrada és de 4 euros per als socis del Club o de CineCiutat i de 6 euros per als que no ho són.

Falling de Viggo Mortensen inaugura la temporada

Falling és un drama sobre la vellesa, la família i la malaltia. Dirigit per Viggo Mortensen, l’argument de Falling gira entorn de John Petersen (Viggo Mortensen) qui viu amb el seu al·lot Eric (Terry Chen) i la seva filla adoptaiva al sud de Califòrnia. Son pare Willis (Lance Henriksen) un granjer tradicional i conservador de 80 anys, decideix viatjar a Los Angeles i quedar-se a casa de John mentre cerca el lloc idona per jubilar-se. Una vegada tots junts, dos móns molts diferents col·lideixen. Willis mostra senyes d’estar perdent el seny, i la seva peculiar forma de ser, tan divertida com feridora per alguns membres de la família, reobre ferides del passat i d’anys de desconfiança.

PUBLICITAT

Estrenat el 2020, Falling és un film canadenc de 112 minuts de llargada.

Altres films

A partir de dia 5 de novembre, cada dijous, a les 20’30 hores, al Saló d’Actes del Club Pollença i sempre que la situació sanitària ho permiti, hi haurà cinema. La cartellera prevista per al mes de novembre, a més de Falling, anuncia la projecció de Las niñas de Pilar Palomero, el 12 de novembre; Tommaso d’Abel Ferrara, el 19 de novembre i Un blanco, blanco de Hlynur Palmason, día, el 26 de novembre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT