EL DOCTOR RIPOLL PARLARÀ SOBRE COR I GENÈTICA DELS POLLENCINS

918

conferència cor i genètica al Club 518El doctor Tomàs Ripoll parlarà sobre “Cor i genètica dels pollencins”, demà 14 de març, a les 20’30 hores, al Club Pollença.

Després d’anys d’investigació, el Doctor Ripoll va descobrir una cardiopatia genètica d’origen pollencí. Més enllà de detectar i de tractar-la quan s’ha desenvolupat la malaltia, l’equip del Doctor Ripoll insisteix en la importància de prevenir el desenvolupament de la malaltia i, sobretot, d’equipar-se per poder actuar amb diligència davant les conseqüències més adverses. I és que l’alteració que investiga el Doctor Ripoll pot desenllaçar en una mort sobtada.

Pocs dies després que el cardiòleg Tomàs Ripoll hagués defensat, i aprovat amb la qualificació d’excel·lent, la seva tesi doctoral sobre aquesta mutació en concret, per la Universitat de les illes Balears(UIB), PUNT iNFORMATIU va parlar amb ell i amb l’investigador Juan Manuel Torres Velasco, com a bon coneixedor dels arxius pollencins. Aquella conversa es va publicar a l’especial Patrona de 2014, avui la refrescam per als nostres lectors digitals a través del següent enllaç.

 

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT