El dia de la Segona Festa de Nadal (26 de desembre), a les 20 hores, a la Parròquia de Pollença, el Cor de Pollença cantarà un Nadal solidari. O sigui que el tradicional Concert de Nadal del Cor serà a benefici de Càritas Pollença.

L’entrada es farà seguint el sistema de taquilla inversa, o sigui que cadascú en sortir del temple deixarà el donatiu que consideri oportú. Un donatiu que serà íntegrament donat a Càritas Pollença.

Degut a la situació sanitària per la covid-19, l’aforament està limitat i cal fer una reserva prèvia. Per això, es pot passar per can Llobera o bé telefonar al 971530108/extensió 200, de dimarts a divendres, entre les 11 i les 14 hores.

Fila zero

Per altra banda, qui, per les raons que siguin, no pot assistir al Concert de Nadal del Cor de Pollença, s’ha habilitat una fila zero. O sigui que podran fer però vol fer un donatiu per a Càritas Pollença, a través d’aquest compte corrent: IBAN ES36 2056 0000 6410 0003 3728

PUBLICITAT

Repertori nadalenc, però eclèctic

Pel que fa al repertori que interpretarà el Cor de Pollença amb motiu d’aquest Concert de Nadal, serà nadalenc, però eclèctic.

Així, a la primera part, se centraran en temes de música clàssica com el “Dona nobis” de Lightfoot, “Vos sou senyor” de Bach de qui també cantaran la “Cantata 147” o “Lacrimosa” de Mozart, entre altres. Aquesta primera part acabarà amb el Cant de la Sibil·la per part d’Inés Ferrer.

La segona part tendrà una càracter més popular amb el cant de nadales tan populars com “Joia en el món”, “Anem pastors” o “El pastor més gros”, entre altres.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT