EL CONVENT ACOLLIRÀ SIS CONCERTS DELS SONS DE NIT 2021

342
Judit Neddermann inaugurarà els Sons de Nit de 2021 a Pollença.

El Claustre del Convent de Sant Domingo de Pollença acollirà sis concerts del cicle Sons de Nit de 2021. Els artistes que durant el mes de juliol i de setembre tenen previst actuar al Convent són Judit Neddermann, Marina Rossell, Los Aurora, Arlo Parks, The Prussians i Joan Miquel Oliver.

Dia 1 de juliol, a les 21 hores, al Claustre de Sant Domingo, la jove cantat i compositora catalana, Judit Neddermann (Barcelona, 1991) presentarà el seu quart àlbum, Aire (18 de febrer de 2021) després de l’èxit dels seus primers treballs discogràfics: Nua (2018), Un segon (2016) i Tot el que he vist (2014).

Per a la presentació d’Aire, Juditt Nedderman estarà acompanyada per Arnau Figueres a la percussió i Isaac Coll al baix.

Dia 8 de juliol, a les 21 hores, al mateix Claustre de Sant Domingo, la cantautora catalana Marina Rossell oferirà el recital que, per raons de salut, no va poder fer l’any passat.

PUBLICITAT

El 15 de juliol, a les 21 hores, al Claustre de Sant Domingo, Los Aurora reunirà un grup de talents sorgits de l’Escola Superior del Taller de Músics. El jove cantaor Pere Martínez, Max Villavecchia al piano, Javi Garrabella al baix i Joan Carles Marí a la bateria. Acompanyats per Jose Manuel Álvarez al baile emprenen aquesta aventura musical que viatjarà per les cançons més populars del compositor Manuel de Falla per evolucionar cap a llenguatges que transgredeixen les sonoritats tradicionals i explorar la fusió amb altres estètiques. A més de l’obra del compositor de Cadis, Los Aurora també homenatjarà altres figures destacades com Lorca, Albéniz i Pedrell. La formació portarà les composicions a un terreny proper al jazz i al flamenco, allunyant-se del clàssic però conservant-ne la identitat.

El dilluns 19 de juliol, a les 21 hores, també al Claustre de Sant Domingo, la jove londinenca Arlo Parks, una poeta cantant o cantant poeta, actuarà a Pollença.

“Musicalment, lo seu és trobar un lloc conceptual on sentir-se còmoda “entre Portishead i un Syd Barrett d’internet”, com han escrit en The Independent, la qual cosa dóna lloc a una sort de R&B indie, de soft-rock adaptat a aquests dies”, apunten des de Fonart.

Durant el mes de setembre, hi ha dos concerts programats el de The Prussians (10 de setembre) i el de Joan Miquel Oliver (17 de setembre).

A més de Pollença, també acolliran concerts dels Sons de Nit, Palma, Muro, Llucmajor, Llubí i Porreres, així com Maó i Sant Lluís a Menorca. De fet, l’edició de 2021 dels cicle Sons de Nit començarà el 21 de juny i acabarà el 28 de setembre.

Els 21 Sons de Nit en xifres

En aquest vint-i-unena edició, els organitzadors dels Sons de Nit, Fonart, destaquen algunes xifres com ara que el 72 per cent de la trentena de propostes comptem amb una dona com a mínim, que el 41 per cent dels artistes són de les illes Balears i que el 59 per cent de les vetlades es faran a la Part Forana, i no a Palma.

Compromís amb la sanitat i l’ecologia

Degut a la pandèmia de la covid-19 i d’acord amb les autoritats sanitàries, l’aforament als concerts estarà limitat i, en el cas hipotètic, d’una reducció de l’aforament per ordres sanitàries, es retornaran les entrades per ordre de compra.

A més a més, caldrà respectar la distància de seguretat tant a l’entrada com dins del recinte.

A més a més, les cadires no es podran moure de la seva ubicació inicial.

Per altra banda, en aquesta edició, Sons de Nit té la voluntat “clara, ferma, indefugible i innegociable2 de “cirscumstcriure’s al full de ruta que marcarà l’Estratègia de Desenvolupament Sostenible, a més de tenir com a referent l’Agenda 2030 en pro de la transformació cap a una societat mésjusta, més igualitària i més sostenible que millori la seva petjada social i ambiental”.

Per això, Sons de Nit ·es compromet amb les bones pràctiques ja ineludibles per minimitzar el nostre impacte ambiental. També es compromet a generar un efecte social positiu, fomentar la inclusió sense desigualtats ni discriminació.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT