EL CONSELL COL·LOCARÀ BARRERES DE FUSTA A LES CARRETERES DE CALA SANT VICENÇ I LLUC

215
Aquestes són les barreres que ja s'estan instal·lant a nombroses carreteres de la Serra de Tramuntana

El departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca va anunciar que els mesos vinents substituiran 31,7 quilòmetres de barreres de seguretat metàl·liques de carreteres de la Serra de Tramuntana, per d’altres de fusta. A més, també es posaran barreres de fusta a altres 5 quilòmetres de carreteres de la Serra que actualment no compten amb cap protecció. Entre aquestes carreteres hi ha la Ma-2203 (La Punta-Cala Sant Vicenç) i la Ma-10 (Andratx-Pollença). A més, a aquesta darrera carretera a alguns trams perillosos per a vehicles de dues rodes també es col·locaran faldons de salvaguarda a la part baixa.

El conseller insular de Mobilitat i Infraestructures, Ivan Sevillano ha explicat que “Estam en un any molt especial per a Mallorca i per al Consell perquè es compleixen 10 anys de la declaració de la serra de Tramuntana com a Patrimoni de la Humanitat i és per això també que hem posat tots els esforços per fer una actuació que era necessària des de fa anys per seguretat i per millorar la integració paisatgística”.

Així és la instal·lació de les noves barreres de seguretat

Un dels punts on es col·locarà barrera de fusta serà a l’àrea del Salt de la Bella Dona (Ma-2130) on fa més de dos anys va morir el ciclista Miquel Pol Munar en precipitar-se per un barranc. La família del jove també ha estat en l’acte.

El projecte, que té un pressupost de 2.417.364,40 €, es perllongarà durant 6 mesos i no contempla expropiacions ni afectarà altres serveis.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT