EL CONFINAMENT A TRAVÉS DE LA MIRADA FOTOGRÀFICA DE: PERE MARCH

278

Fa dies que els fotògrafs pollencins expliquen en imatges aquest confinament motivat per fer front a la malaltia del coronavirus.  Amb la seva particular mirada, comparteixen algunes instantànies que reflexen el seu punt de vista d’una mateixa realitat: el confinament, amb una mirada pròpia i personal.

Com s’ha dit, la intenció és que el conjunt de totes aquestes fotografies deixin un testimoni sencer i plural d’aquest present insòlit per al futur. 

Després de compartir les fotos de Llorenç Llobera, Hans Monheim, Pep Vicens, Aina PerellóFernando PerianesNofre FusterJoan Sina, Xesca SerraMiquel Cerdà – Micer. Avui és el torn de Pere March qui retrat el confinament del més petit dels nuclis urbans de Pollença: Sant Vicenç. 

Les fotografies de Pere March miren cap a fora. Algunes estan fetes des de casa, alres passejant el cus, en Trosky, i, fins i tot, n’hi ha alguna de periodística. I és que, tot i la tranquil·litat que regne normalment a Sant Vicenç, la plana de successos s’ha alimentat aquests dies de confinament amb noves ocorregudes allà.

PUBLICITAT

Totes les instantànies de Pere March estan fetes amb el mòbil.

Bellesa mil.limètricament floral. Foto: Pere March.
Somriure orquidià. Foto: Pere March.
Cossiol a Cala Molins sense test. Foto: Pere March.
Cala Clara mesella de velatons. Foto: Pere March.
Cabrum vip al flamant mirador. Foto: Pere March.
Regal de mar fet art per agraïts infants. Foto: Pere March.
Cabellera cavallera abans de botar del llit. Foto: Pere March.
Corb marí celebrant Sant Jordi amb un llibre rovellat. Foto: Pere March.
Helicòpter benemèrit aterrant cap a l’embalum. Foto: Pere March.
Sense torre, un nou talaier continua guaitant la immensitat. Foto: Pere March.
El nostre gall-penell sempre s’encara al vent, per fort que bufi el mestral. Foto: Pere March.

Pere March

Pere March és mestre d’escola jubilat i cineasta, faceta en la qual ha rebut reconeixements diversos. Fa pocs dies va quedar finalista al Festival Internacional de València a les seccions de Millor pel·lícula, Millor Director, Millor actriu protagonista i Millor maquillatge amb el film Look at me que va co-dirigir amb Juan Andrés Mateos.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT