EL CONFINAMENT A TRAVÉS DE LA MIRADA FOTOGRÀFICA DE: JOAN SINA

429
Foto: Joan Sina.

El mateix confinament que tots els pollencins han fet per plantar cara al coronavirus, a través de la mirada fotogràfica de diferents fotògrafs. Mirades d’un present que, vint anys després d’haver-se iniciat, ha abocat la societat al segle XXI. 

Aquests dies passats han mostrat el seu punt de vista fotògrafs com Llorenç Llobera, Hans Monheim, Pep Vicens, Aina PerellóFernando Perianes i Nofre Fuster. Avui és el torn de Joan Sina que es decanta únicament i exclusiva pel blanc i negre.

Imatges artesanes que evoquen un temps passat, un temps que Joan posa en valor a través de les olles de test, algunes cordades; dels estris de cuina com si fossin una apotecaria (una clucada d’ull a la feina, qui ho sap?); de les plantes del corral; de les fruites i verdures dins la cistella, de la bevedora… Materials fràgils com el vidre o el test; i la vida intuïda: els aliments, els animals que no es veuen, les plantes en blanc i negre.

Foto: Joan Sina.
Foto: Joan Sina.
Foto: Joan Sina.
Foto: Joan Sina.
Foto: Joan Sina.

Joan Sina

Joan Sina Cifre és nascut a Pollença a principis dels anys 60. Treballa a la Farmàcia Rotger Cerdà. Entre les seves aficions, destaca la fotografia, però també la cuina, la cuina pacient i amb solera.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT