EL COL·LABORADOR DE PUNT INFORMATIU JOSEP ANDREU MARTORELL AVUI A “UEP! COM ANAM?”

454
Una de les exquisides receptes Josep Andreu Martorell

Sípia a la mallorquina, suquet de lluç o bacallà al pil-pil són algunes de les receptes que Josep Andreu Martorell ha elaborat per a Punt Informatiu Pollença. Unes receptes que mostren la seva habilitat i gust per cuinar i retratar els plats que elabora. Aquest bon gust va arribar a la redacció del programa “Uep! com anam?” que, quan veren les receptes que penjava a la xarxa, el contactaren per participar d’un dels capítols del programa insígnia de la cadena. La gravació es va fer a ca seva fa dues setmanes i entre l’equip del programa i ell decidiren elaborar una de les receptes que Josep Andreu va compartir a Facebook durant el confinament, la confitura coenta de tomàtiga.

El programa s’emetrà avui dijous a partir de les 22,35 hores a IB Televisió.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT