EL CLUB POLLENÇA CONVIDA TOTHOM A FER POSTALS DE NADAL

216
Collage sobre la tardor que realitzaren en una anterior trobada virtual els dibuixants del Club Pollença.

Avui, dimarts 15 de desembre, des del taller de dibuix del Club Pollença, conviden tots els pollencins a fer postals de Nadal creatives de manera conjunta i enviar-les abans de les 21 hores.

Com que no es poden reunir al Club per mor de la covid-19, el Club Pollença ha recuperat les trobades virtuals obertes a tota la població com ja varen fer durant el confinament.

En aquesta ocasió, el tema són les postals de Nadal. Pel que fa a les característiques que han de tenir aquests Christmas, des del Club, només apunten que la fotografia ha de ser en format quadrat. L’obra d’art pot ser un dibuix, una pintura, una foto… es pot usar plastilina, fang… qualsevol tècnica o format són vàlids.

Com s’ha dit, tothom és convidat a participar en aquesta activitat, grans i petits, siguin o no socis de l’entitat. De fet, des del Club, animen tothom a convidar els amics per multiplicar energies, emocions i força.

PUBLICITAT

Aquestes postals s’ha de fotografiar i enviar a través del whatsapp 697225968 abans de les 21 hores de demà, dimarts 15 de desembre.

Amb aquestes fotografies, es muntarà un collage col·lectiu que, posteriorment, es publicarà a les xarxes socials del Club Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT