EL CLUB DE BÀSQUET DE POLLENÇA, SOLIDARI AMB PRODIS

450

Redacció

El pròxim dissabte 4 d’abril, el Club de Bàsquet de Pollença ha tornat a organitzar les 12 hores de bàsquet, que enguany seran solidàries amb PRODIS.

Les activitats de dia 4 tendran lloc entre les 9 del matí  i les 21 h. del vespre. Igual com l’any passat, hi haurà torneigs d’equips de quatre de jugadors per a la cistella petita, i de cinc jugadors per a la cistella gran. Al llarg de la jornada, aniran jugant totes les categories.

El preu per a participar d’aquesta activitat és de vuit euros per jugador, i les inscripcions ja estan obertes. Es poden fer efectives fins al 31 de març, a les oficines del Club de Bàsquet de Pollença en l’horari habitual. El tiquet, a més de la possibilitat de participar del torneig, també inclou el sopar de torrada que tendrà lloc finalitzades les 12 hores de joc, i un donatiu per a PRODIS. I és que degut a l’èxit que va tenir l’any passat aquesta iniciativa, enguany s’ha decidit tornar-la a repetir i acabar amb una gran festa i sopar de torrrada.

PUBLICITAT

Es pot obtenir més informació sobre aquesta iniciativa a través del correu electrònic basquetpollensa@gmail.com o al Facebook del Club de Bàsquet de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT