EL CLUB D’ATLETISME AL CAMPIONAT DE MALLORCA DE CROSS

568
atletisme-pollença-467-(2)

El club d’Atletisme de Pollença va participar el passat 11 de gener al Campionat de Mallorca de Cross, celebrat a Cala Agulla. Era un campionat per equips i els pollencins aconseguiren bons resultats.

En segona posició de la categoria infantil hi quedaren Aina Vadell, Maria Torrens, Aina Torrens,Caterina Arroyo,Elionor Méndez i Julieta Duran.
Les alevins, Núria Vadell, i Tonina Seguí quedaren en tercera posició, igual com els cadets Josep Cladera, Francesc Vicens, Francisco Cerdó i Llorenç Suau. Finalment, la cadet Marta Benegas quedà quarta.

Uns dies després, el 18 de gener, se celebrà a la Porciúncula, el Campionat de Mallorca de Cross individual Mateo Domínguez. En aquesta ocasió, el campionat servia com a classificador per al campionat de Balear , que se celebrarà properament a Eivissa.
De la participació pollencina, cal destacar Elisabeth Llompart, júnior, i Julia Serra, iniciació, ambdues subcampiones de Mallorca en la seva respectiva categoria. També a la infantil Aina Vadell que quedà tercera de Mallorca, d’aquesta categoria.

Els atletes pollencins han obtingut bons resultats en les proves que hi ha hagut aquests dies.

PUBLICITAT

atletisme-pollença-467-(4)

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT