EL CLUB CONVOCA EL CERTAMEN DE CURTMETRATGES 2020

150

El Club Pollença ha convocat aquests dies les bases de l’edició de 2020 del  CurtClub, el certament de curtmetratges per a joves que organitzen des de l’any 2016. L’acte de lliurament estarà condicionat als permisos que puguin derivar degut a la crisi sanitària del coronavirus.

Bases CurtClub

Segons les bases fetes públiques aquests dies, es poden presentar al CurtClub totes les persones nascudes abans de l’any 2000. A més a més, ho poden fer de manera individual o col·lectiva.

Els curtmetratges estan limitats a un màxim de 10 minuts de llargada, títols de crèdit inclosos.

El tema és lliure, com també hi ha llibertat respecte els gèneres (ficció, animació, vídeoclip o qualsevol altre gènere) i el format digital (mòbil, càmera, tauleta…).

PUBLICITAT

Els curtmetratges s’han d’enviar abans del 30 de juny, a través del correu electrònic curtclub@gmail.com. A més del curtmetratge, s’ha d’incloure el nom o noms dels autors, el DNI, l’adreça, el telèfon i el correu electrònic.

Els premis

Un jurat format per persones vinculades amb el món de l’audiovisual analitzarà els curtmetratges presentants i procedirà a seleccionar un guanyador i un finalista.

El guanyador rebrà un premi en metàl·lic de 300 euros i un diploma, mentre que el finalista guanyarà un dinar o un sopar al Club Pollença.

Sempre que les condicions derivades de la crisi de la Covid-19 ho permetin, es farà un acte de lliurament dels premis el dia 30 de juliol, al mateix Club Pollença, durant el qual es projectaran els curtmetratges guanyador i finalista.

Si voleu veure alguns dels curtmetratges que, aquestes edicions passades, han guanyat o han quedat finalistes al CurtClub, podeu fer-ho a través dels següents enllaços: any 2019, any 2018 i any 2016.

Dibuix des de casa

Com han fet des de l’inici de l’estat d’alarma, els artistes del taller de dibuix del Club Pollença continuen amb aquesta activitat des de casa.

La sessió de dibuix és cada dimarts, a les 19’30 hores i, cada setmana, es proposa un tema nou. Han fet retrats, han dibuixat ulls i boques, han pintat cabells, paisatges des de la finestra, siluetes en negatiu i, aquesta setmana, la proposta és la Llibertat en un sol color.

Totes les persones que vulguin participar-hi, estan convidades a fer-ho: grans, petits, mitjans, família, amics, veïns… socis i no socis del Club Pollença, tothom té les portes obertes a aquest taller de dibuix des de casa.

Aquesta setmana la proposta és pintar la llibertat en un sol color, però amb tots els tons. Llapissos, tinta, pintures, rotuladors… i damunt qualsevol suport. Una vegada acabada l’obra, s’ha de fer una foto al dibuix i enviar-lo per WhatsApp al 697225968 i llavors el Club Pollença el compartirà a les xarxes socials.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT