EL CAVALL BERNAT MÉS AVENTURER, A LA REVISTA OXÍGENO

399

La revista Oxígeno, especialitzada en esports de natura, dedica un ampli reportatge a les “Crestas de vértigo en la Serra del Cavall Bernat”, un text que signa el periodista Juanjo Alonso i que mostra el caire més aventurer de la màgica muntanya de Sant Vicenç.

Podeu accedir al reportatge, a través del següent enllaç https://www.revistaoxigeno.es/rutas/crestas-vertigo-en-serra-cavall-bernat_67723_102.html

Sense dubte, un bon pla per aquest cap de setmana descobrir terrenys desconeguts per a molts.

Ahir era el diari Le Parisien qui escollia Sant Vicenç com un dels millors indrets per passar les vacances aquest estiu de 2020. I avui, encara que el text és del 16 de juny de 2020, és la revista Oxígeno qui recorre l’espectacular Cavall Bernat, a la mateixa Cala Sant Vicenç, únic enclavament turístic de la Serra de Tramuntana situat en mar oberta.

PUBLICITAT

El Cavall Bernat ha estat font d’inspiració d’incomptables artistes. De fet, molt probablement, és una de les instantànies que, tant residents com visitants, se’n porten de les seves estades a Sant Vicenç. Però, encara més, el Cavall Bernat va inspirar un poema al gran Guillem d’Efak. Vet ací un tastet dels versos del Bruixot des Barracar:

“No arribares d’enlloc puix no venies
tampoc d’enlloc com l’aigua fugissera,
implacable el rost que t’empenyia,
t’empeny i empenyerà hores i segles.”

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT