MIQUEL ÀNGEL MARCH SERÀ EL NOU BATLE DE POLLENÇA

1721
El nou batle de Pollença, Miquel Àngel March, el dia que presentaren la coalició Junts Avançam.
El nou batle de Pollença, Miquel Àngel March, el dia que presentaren la coalició Junts Avançam.

El candidat de Junts Avançam, Miquel Àngel March, serà el nou batle de Pollença amb un pacte de govern amb Unió Mollera Pollencina (UMP) i el suport a la investidura dels dos regidors d’Alternativa. Tot i tenir garantida la majoria absoluta, que a l’ajuntament de Pollença és de 9 vots, hi ha la possibilitat que El Pi – Proposta per les Illes també voti a favor de March si Junts Avançam accepta les condicions presentades pels regionalistes. Per la seva banda, a contrarellotge, Junts Avançam estudia la proposta de suport d’El Pi.
En qualsevol cas, tal i com deixaren clar en un comunicat de premsa emès finalitzada l’assemblea d’El Pi, feta l’anàlisi dels resultats electorals, consideren que el seu lloc és a l’oposició, si més no de manera temporal. Feta aquesta puntualització, segons aquest mateix comunicat, El Pi acordà “no donar suport a l’opció de Tots”; si bé vista la predisposició de Junts Avançam durant les negociacions d’aquestes setmanes passades, posen damunt la taula la possibilitat de “donar suport a la investidura i, en cap cas, de moment, entrar dins el govern”.

L’acord amb UMP
Després de setmanes de reunions, Unió Mollera Pollencina (UMP) va votar donar suport al candidat de Junts Avançam, Miquel Àngel March, perquè dissabte sigui investit batle de Pollença. La junta directiva d’UMP així ho va acordar dimecres 10 de juny a vespre i aquest dijous 11 de juny ho va anunciar a militants i simpatitzants.
Junts Avançam i UMP tenen previst anunciar l’acord de governabilitat aquest divendres 12 de juny, a les 16 hores, en una roda de premsa al Club Nàutic del Port de Pollença durant la qual signaran el pacte de govern i exposaran com han anat les negociacions des del 24-M ençà. En aquest sentit, s’ha pogut saber que la delegació del Port de Pollença serà per al regidor electe d’UMP, Andrés Nevado, qui també tendrà competències en l’àrea de Serveis.

Finalment, cal recordar que Junts Avançam té un acord amb Alternativa segons el qual, a canvi de delegar un seguit de responsabilitats relacionades amb transparència i participació, els dos regidors d’Alternativa votaran la investidura de Miquel Àngel March com a batle de Pollença.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT