“EL BATLE NO HA VOLGUT” FER EL CONCERT DE SOPA DE CABRA A POLLENÇA

2166
Gerard Quintana, es lamentava ahir a la premsa autonòmica que el concert de Pollença “era doblement especial i ens feia més il·lusió perquè el teclista de Sopa de Cabra és de Pollença”. Es tracta del músic pollencí, Ricard Sohn Colom (3r per lesquerra), que, des de fa alguns anys, acompanya la banda gironina als teclats.

El concert de Sopa de Cabra previst per a dia 10 d’agost, a Pollença, no es fa, perquè “el batle no ha volgut i no ha volgut”, així de clar i llampant ho ha dit el responsable de Rubio Produccions, Jaume Delgado.

Amb la seguretat que el concert de Pollença està suspès, des de Rubio Produccions, han assegurat que les persones que tenen entrades comprades per al concert de dia 10 d’agost, les podran fer servir per al de dia 22 d’agost a Felanitx. No cal que facin res; amb la mateixa entrada podran entrar al parc municipal de sa Torre, a Felanitx, on, finalment, es farà el concert.

L’última oferta del batle de Pollença, Bartomeu Cifre, incloïa 6.000 euros en metàl·lic, la cessió de ca n’Escarrinxo, les tanques que necessitin, la vigilància de la Policia Local i la neteja. Una proposta que no deu haver convençut Rubio Produccions, a la vista que el concert de Sopa de Cabra es farà el 22 d’agost, a Felanitx i no a Pollença.

Qui no pugui anar al concert de dia 22 d’agost, a Felanitx, poden anar allà on compraren les entrades i els retornaran els doblers sense cap problema.

PUBLICITAT

Sobre aquells que comprin les entrades a partir d’ara i ja sabent que el concert de Sopa de Cabra a Mallorca no es farà a Pollença, sinó a Felanitx, “nosaltres no tenim cap problema en què els mantinguin el descompte de resident, tot i que això depèn del batle”.

També depèn del batle de Pollença, Bartomeu Cifre, que posin autobusos per anar a Felanitx. Des de Rubio Produccions, comentaren que “alguna vegada ha dit que estava disposat a posar busos per tal de compensar els pollencins que hi vulguin anar, però no sabem res més”. Per la seva banda, el batle Cifre ha assegurat que “començarem a gestionar-ho avui mateix”, tot i que “esperam que l’empresa confirmi la validesa de les entrades”. També ha assegurat que, en tenir detalls sobre aquest possible servei d’autobús entre Pollença i Felanitx per anar a sentir Sopa de Cabra, ho comunicarà.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital
PUBLICITAT