EL BASQUET POLLENÇA DONA VEU ALS JOVES

110

Les restriccions sanitàries per frenar els contagis de coronavirus afecten tothom, però molt especialment els joves. En aquest sentit, la pràctica de l’esport pot esdevenir una via d’escapament d’un dia a dia que la covid-19 ha canviat per complet.

Aviat farà un any que molts joves no poden practicar el seu esport de manera regular i com tenien acostumat. Això pot derivar no només en conseqüències físiques, sinó també psicològiques.

Davant aquesta situació, el Club de Bàsquet Pollença ha donat veu als més joves i aquesta veu ha dit ben clar que volen jugar.

Des del CB Pollença, destaquen que els mes joves del Club són “els que sense cap dubte millor es porten i compleixen les normes”. Per això mateix, quan fa gairebé un any que no poden “fer un exercici o partit amb contacte”, demanen que “com a mínim se’ns deixi entrenar amb contacte a cada grup bimbolla”. A més a més, proposen “una tornada a les competicions en breu”.

PUBLICITAT

Des del punt de vista del CB Pollença, “L’esport ha estat clau en aquest any tan complicat i s’ha demostrat que les pistes són segures, ara toca retornar als petits tot l’esforç que han fet”.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
TOT MARCO digital