EL 31 DE MAIG CULMINARÀ UNA SETMANA D’ACTES AMB MOTIU DE L’ANIVERSARI DE L’ATAC DE 1550

578
Foto d'arxiu. Festa del 31 de maig de 2019. Foto: Fernando Perianes.

El 31 de maig, a les 20 hores, amb una retransmissió al Canal 4 i a les xarxes socials, culminarà una setmana d’actes amb motiu de l’aniversari de l’atac a Pollença per part de les tropes de Dragut al 1550. Durant aquest acte, es procedirà a lliurar les distinicions honorífiques, a llegir el manifest del 31 de maig i a projectar un documental sobre el 31 de maig. Aquests són actes organitzats per l’Associació 31-M, com ho són els actes que s’hauran duit a terme durant la setmana que va des del 22 fins al 31 de maig.

Recollida d’aliments

Entre el 22 i el 27 de maig, una part de la banda de cornetes i tambors de la Tropa del Soldà, recorrerà els carrers del poble amb la intenció de recollir aliments.

Per tant, en sentir bulla pels carrers, qui vulgui fer un donatiu, ho podrà fer.

Torneig de Bàdminton

L’Associació 31-M organitzat un Torneig de Bàdminton per al dia 22 de maig. Totes les persones interessades en participar-hi, poden inscriure’s a través del telèfon 610241590 o del correu electrònic cb.pollenca@gmail.com

PUBLICITAT

II Simpòsium 31-M

El dia 29 de maig, a les 20 hores, al Saló d’Actes del Club Pollença, se celebrarà el II Simpòsium 31-M.

Hi participaran l’històriador de Sóller Antoni Quetgles amb una conferència sobre “Dia 11 de Maig de 1561 – Sant Ponç – Soller” i l’estudiador de Dragut, Josep Àngel Cifre, qui parlarà sobre “Euldj Ali (ochali). Un Digne Lloctinent de Dragut”.

En tot moment, es compliran les mesures sanitàries i de seguretat vigents.
(Sempre mantenint totes les mesures Sanitàries i de Seguretat)

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT