DUES VETLADES ENTORN A PALMERAS EN LA NIEVE AMB PRESÈNCIA DE LUZ GABÁS

110

El Club Pollença acollirà dues vetlades entorn a Palmeras en la nieve, amb presència de Luz Gabás l’autora de la novel·la que es va adaptar al cinema.

De fet, la primera d’aquestes vetlades consistirà en la projecció del film Palmeras en la Nieve. Això serà dijous 30 d’agost, a les 21 hores, al Saló d’Actes del Club Pollença. L’entrada és gratuïta.

PUBLICITAT

La segona vetlada serà una conferència/debat de Luz Gabás, autora de la novel·la Palmeras en la nieve, que conduirà l’editora Raquel Gisbert. Això serà aquest dissabte 1 de setembre, a les 21 hores, al mateix Saló d’Actes del Club Pollença.

Sobre Palmeras en la nieve de Luz Gabás

Palmeras en la nieve és la primera novel·la de l’escriptora, Luz Gabás, un relat que parla sobre el passat colonial d’Espanya a Àfrica a través d’uns emigrants que viatgen a l’illa Fernando Poo, coneguda com la Guinea espanyola.

La novel·la de Gabás es va editar el 2012, anys després, el 2015, es va estrenar la versió cinematogràfica dirigida per Fernando González Molina i interpretada per Mario Casas i Adriana Ugarte, narra l’experiència del pare de Luz Gabás quan va emigrar l’any 1953, amb tan sols 24 anys, a Guinea Equatorial per treballar en la plantació de cacau de Sampaka. A la colònia descobriran que la vida social és millor que a Osca, i allà viuran i descobriran l’amistat, la passió, l’amor i l’odi.

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT